Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Eersteklas en efficiënte ambulancevluchten voor u

Bij Global Aviation bieden wij eersteklas en efficiënte oplossingen voor ambulancevluchten. Of het nu gaat om een vlucht van Innsbruck naar Amsterdam, Sharm El Sheikh naar Rotterdam of Brussel naar Marrakesh, wij staan klaar met de hoogste zorgstandaarden.

Gegevens Ambulancevluchten:

Passagiers 1 – 4 stretchers
Bereik Wereldwijd

Typische vluchten met een Ambulancevluchten:

  • Innsbruck – Amsterdam
  • Sharm El Sheikh – Rotterdam
  • Bangkok – Eindhoven

Geavanceerde medische apparatuur

Onze moderne ambulancevliegtuigen zijn uitgerust met geavanceerde medische apparatuur en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Elke vlucht wordt begeleid door een ervaren team van piloten en medische specialisten. Het team is getraind in het omgaan met complexe medische situaties tijdens de vlucht. Onze medische teams bestaan uit artsen en verpleegkundigen met uitgebreide ervaring in het verzorgen van patiënten tijdens transport.

Ambulance vliegtuigen

Voordelen van medisch vervoer

Een ambulancevlucht is de optimale oplossing voor snel en veilig medisch vervoer. Of het nu gaat om herstel, een acute noodsituatie of een reis naar een kliniek, wij zorgen voor snel en veilig transport naar de bestemming.

Onze ambulancevliegtuigen

24/7 Beschikbaarheid: Ons team staat altijd klaar om uw medische noodsituatie aan te pakken, 24 uur per dag. Wij bieden u zo snel mogelijk medische ondersteuning. 

Wereldwijde dekking: Wij voeren medische vluchten uit naar vrijwel elke bestemming wereldwijd.  

Geavanceerde medische uitrusting: Onze vliegtuigen zijn uitgerust met de nieuwste medische technologie, waardoor we een breed scala aan medische noodgevallen en aandoeningen kunnen behandelen tijdens de vlucht.  

Gepersonaliseerde zorg: Elke patiënt ontvangt de beste zorg afgestemd op hun medisch dossier en specifieke medische behoeften. Ons team werkt nauw samen met behandelende artsen om te verzekeren dat de patiënt de best mogelijke zorg krijgt.  

Heeft u een medische noodsituatie? Bel ons direct voor onmiddellijke assistentie.

Ambulance vliegtuigen

Waarom kiezen voor Global Aviation ambulancevluchten?

Bij Global Aviation begrijpen we dat tijd en betrouwbaarheid cruciaal zijn in medische noodsituaties. Daarom bieden wij eersteklas oplossingen voor medisch luchttransport die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Ons doel is om de hoogste zorgstandaarden te bieden door middel van snelle, veilige en betrouwbare medische vluchten.

Ambulance vliegtuigen

Vraag een offerte aan voor ambulancevluchten

Wilt u meer weten over de kosten van een ambulancevlucht? Vraag een snelle prijsindicatie of een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om u te helpen met al uw medische luchttransportbehoeften.

Optimaliseer uw medische transportprocessen met Global Aviation – uw partner voor betrouwbare en efficiënte ambulancevluchten wereldwijd.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar