Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Referenties van onze klanten

“Dank wederom voor ’t regelen van de vlucht van afgelopen zondag.
Top crew. Lekker toestel.”


“Job accomplished !!

Thank you for the support for the charter flight in such a short notice and all the hard work over the week-end !
We were very grateful that the permits could be obtained so quickly and we were very thankful for the immediate return flight.
It has been great pleasure working with Global Aviation on this assignment. Thank you very much for prompt support … it was outstanding !!”


Een krasse dame!

82 was ze, “Still strong and Alive”, toen ze bedacht om met haar vriendinnen nog eens een fijn weekendje op stap te gaan. Het doel? Een prachtig hotel in het Franse Evian, aan het mooie meer van Genève. Maar ondanks haar vitaliteit zag ze wel op tegen een lange reis. Tja, we zouden Global Aviation toch niet zijn als we de reis niet minstens zo leuk zouden maken als hun verblijf.
Een auto met chauffeur … uiteraard, om de dames naar een privéjet-terminal op Schiphol-oost te brengen. Onder het genot van een lekker glaasje champagne zijn we met het krasse gezelschap korte tijd later geland op de luchthaven van Genève, om ze met de helikopter even later op het heliplatform van het hotel af te zetten. Een prachtig weekend met een leuk vooruitzicht, … ze moest tenslotte ook weer een keer naar huis!


“Top vlucht prachtige kist super service!!!
Gr en tot de volgende x”

“De reis ging super. Speciaal om dit zo met de kinderen te doen!”

“Het was een prima ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.”


500 personeelsleden naar Sicilië, in één keer!

Een jubileumreis van een fabrikant. Reisdoel: Sicilië, en alle personeelsleden – 500 in getal – mochten mee. Ja, en dan wil je natuurlijk het liefste alles bij elkaar houden, want zo’n feestje begint bij ons al voor het vertrek. Global Aviation charterde een Boeing 747 van de Franse maatschappij Corsair, want daar konden ze allemaal in. Maar zo’n leuke trip wordt natuurlijk pas een echt feest voor je medewerkers als je van de ene ‘Ooohh’ in de andere ‘Aaahh’ valt. Dat begon – voor vertrek – al met een geweldig buffet op de luchthaven. Op het prachtige Italiaanse eiland was door een incentivebureau een spectaculair feest georganiseerd met gerenommeerde artiesten. Als je indruk wilt maken, moet alles kloppen en behoor je al je gasten als VIP’s te behandelen. Na drie dagen zette het gezelschap weer, zeer voldaan, voet op Schiphol.


Met spoed terug naar Nederland

Op een dag werd Global Aviation gebeld door een familielid van een patiënt. Op zijn vakantieadres had de patient last van zijn hart gekregen en was opgenomen in het ziekenhuis. Echter wilde de patient zo snel mogelijk naar Nederland worden vervoerd voor verdere behandeling aangezien hij niet veel vertrouwen had in de lokale medische voorzieningen. Zijn verzekeringsmaatschappij wilde hem vooralsnog niet vervoeren derhalve werd Global Aviation ingeschakeld. Na goedkeuring van de behandelend arts werd de patient al de volgende dag naar Nederland vervoerd.


Het sprookje van de prinses… met 20 koffers!

Er was eens een mooie prinses uit Qatar, die het hééééél erg leuk vond om in Europa te winkelen. Diverse hoofdsteden hadden haar voorkeur. En daarom belde men Global Aviation om een privéjet voor haar te charteren. Global Aviation regelde een prachtige Falcon 2000, een luxe twee-motorige jet voor 10 personen, met extra laadruimte, want de prinses had grote plannen.
Zoals een prinses gewoon is, stond haar toestel, mooi op tijd, volgetankt en goed bevoorraad klaar voor vertrek, toen men te horen kreeg dat de bagage iets meer was dan gepland. 20 Koffers moesten er mee, en niet de kleinste werd ons verteld! Het voorstel van ons om het toestel direct om te zetten naar een wat groter type was zelfs hen wat teveel van het goede. Het gevolg was dat de prinses en haar aankopen tijdelijk gescheiden werden door lucht- en wegvervoer, maar uiteindelijk is alles nog goed gekomen! Zoals het hoort, … toch?


De Kamer van Koophandel…over trouwe klanten gesproken!

Global Aviation regelt al 16 jaar!! vluchten voor de Kamer van Koophandel naar de CeBIT, één van de belangrijkste ICT-beurzen in de wereld. Wat begon met een 8-persoons Piper Navajo Chieftain, groeide wij in die 16 jaar mee naar 180 passagiers in een Airbus A320. Elk jaar werd de passagierslijst groter en telkens konden wij daar weer het juiste toestel bij vinden. Een prachtig voorbeeld van de toestellen die Global Aviation voor u kan leveren.

Piper Navajo Chieftain – 8 passagiers, Beechcraft 1900D – 18 passagiers, Fokker 50 – 50 passagiers, BAe 146 – 95 passagiers, Boeing 737 – 148 passagiers, Airbus A320 – 180 passagiers!!!

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar