Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Vliegtuig charteren: wat is er mogelijk?

Een vliegtuig charteren maakt een uitje voor uw onderneming, sportclub of andere vereniging tot een unieke belevenis! U vertrekt op het door u gewenste tijdstip, bespaart kosten doordat u met een groep reist en natuurlijk geniet u volop van uw privacy. Een chartervliegtuig is dan ook uitermate geschikt voor een groepsreis, een incentive zoals een bedrijfsuitje of vluchten voor voetbalteams.

Daarom zijn wij graag uw specialist én partner met een ruime ervaring om een vliegtuig te charteren. Global Aviation staat namelijk voor flexibel, comfortabel en veilig reizen. Wij brengen u snel en veilig naar elke bestemming waarbij het u tijdens de vlucht aan niets ontbreekt. Lees hier alle informatie over een vliegtuig charteren bij Global Aviation.

Charter een vliegtuig en geniet van een uitmuntende service

Wilt u een vliegtuig charteren, dan bent u bij Global Aviation aan het juiste adres. Omdat dit de meest flexibele, luxe én gezelligste manier van vliegen is, hebben wij al veel klanten mogen verblijden. Bovendien kunt u vertrekken vanaf bijna elke (regionale) luchthaven wanneer het u uitkomt. Als u een vliegtuig chartert bij Global Aviation, dan kunt u een uitstekende service verwachten. Bovendien beschikken wij over ervaren piloten en cabinepersoneel dat in al uw wensen en behoeftes voorziet. Heeft u vragen of specifieke eisen? Wij zorgen er altijd voor dat uw chartervlucht betreft comfort, snelheid, grootte en prijs hierop aansluit. Neem hiervoor snel contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Voordelen van een chartervliegtuig

Met een vliegtuig charteren bespaart u zowel tijd als kosten. Bovendien vermijdt u extra hotelovernachtingen omdat u op bijna elk gewenst moment van en naar diverse bestemmingen kunt vliegen. In een gecharterd vliegtuig heeft u plaats voor meerdere passagiers, ideaal als u een zakenrelatie wilt uitnodigen voor een beursreis of evenement. Bovendien vallen de kosten met meerdere personen vaak erg mee. Natuurlijk is het geen budget vlucht, maar u krijgt er een uitmuntende service én een gecharterd privé vliegtuig voor terug.

Vliegtuig charteren voor een (bedrijfs) uitje of vakantie vieren

Maak uw bruiloft tot een unieke ervaring of vier dat uw bedrijf 25 jaar bestaat: voor elke gelegenheid stellen wij de chartervlucht geheel samen naar uw wensen! U geniet van comfort in combinatie met flexibiliteit én privacy. Geloof ons: u wilt nooit meer anders. Ook bieden wij extra services zoals aangepaste catering en VIP behandelingen op verschillende luchthavens.

Ook om vakantie te vieren biedt een vliegtuig charteren uitkomst. Wij staan zowel voor, tijdens als na uw vlucht klaar zodat u geniet van een zorgeloze vakantie en nergens meer omkijken naar heeft. U stapt zo vanuit de auto de VIP lounge in voor een welverdiend drankje waarna u doorgaat naar uw privé vliegtuig. En die koffers? Daar zorgen wij wel voor. Onderweg profiteert u van alle luxe dat uw gecharterde vliegtuig te bieden heeft.

Ook voor groepsreizen biedt een chartervlucht uitkomst

Zoekt u iets unieks voor een personeelsuitje of wilt u bijvoorbeeld met zijn allen een sportevenement bezoeken? Charter dan een vliegtuig via Global Aviation. U kunt bij ons een vliegtuig huren voor grote groepen, die variëren van 10 tot maar liefst 400 personen. Een chartervlucht voor de door u gewenste groepsreis stellen wij geheel op maat samen zodat het u en uw medepassagiers aan niets ontbreekt. Denk bijvoorbeeld aan een chartervlucht naar:

De Tour de France. Doordat er in Frankrijk veel vliegvelden zijn gevestigd, hebben wij de mogelijkheid vlakbij een etappe-finishplaats te landen.
De Grand Prix Formule 1 van Monaco. Wij vliegen u en uw medereizigers naar Nice en daarna vliegen er helikopters uw gasten door naar Monaco.
Een voetbalevenement zoals het EK of WK. Dit is de meest populaire groepsreis waarvoor er bij ons een vliegtuig wordt gecharterd. Combineer uw bezoek aan een voetbalevenement bijvoorbeeld met een stedentrip naar de nabijgelegen grote stad.
Kosten van een vliegtuig charteren
Wat de kosten zijn van een vliegtuig charteren bij Global Aviation? Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals:

  • Enkele reis of retourvlucht
  • Toestel waarmee u wilt vliegen
  • Aantal passagiers
  • Afstand naar uw bestemming
  • Gewenste comfort

Vraag snel een offerte of snelle prijsindicatie aan

Als u een vliegtuig chartert, dan heeft u het hele vliegtuig voor uzelf en u betaalt een all-in prijs. Hierbij zijn de brandstof, piloten etc. inbegrepen.

Contact en meer informatie

Wilt u meer informatie over een vliegtuig charteren bij Global Aviation? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u een offerte of prijsindicatie toe.

Ook kunt u bellen met +31 88 888 6 111 (NL) of +32 3 80 84 595 (BE).

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar