Offerte aanvraag


Privejet verhuur
Privejet verhuur

Privéjet verhuur vanaf elk (regionaal) vliegveld

Een weekendje Madrid of een dagje shoppen in Londen? Een spoedvergadering in New York? Met het huren van een privé jet, zakelijk of particulier, begint de efficiency en de voorpret al bij aankomst op het vliegveld! Slechts 15 minuten ‘mag’ u maar genieten van de VIP lounge, want we staan klaar voor vertrek!

Het is niet alleen ‘met afstand’ de meest efficiënte manier van vliegen, maar ook ‘verreweg’ de leukste, meest luxe, gezelligste en vooral de meest flexibele! Want met uw gehuurde privéjet wordt nagenoeg elke (regionale) luchthaven een vertrekplaats of bestemming en dat is – zeker zakelijk gezien – een belangrijke tijdsbesparing!

zakenreizen per privejet

Don’t wait for us, we’ll wait for you

Heeft u meerdere bestemmingen achter elkaar op uw (strakke) agenda staan of wilt u gewoon graag ergens een tussenstop maken voor een kort bezoek? Met de huur van een privé-jet staat Global Aviation voor u klaar om alles perfect op elkaar te laten aansluiten, zonder beperkingen in afstand of vertrek- en aankomstplaats. En dat kan wereldwijd, dus ook als u Johannesburg – Nelspruit, New York – Kansas of Singapore – Beijing wenst te vliegen.

Voordelen van een privé-jet

Goed, uw privévlucht is nu wel geregeld! Heeft u al bedacht hoe u de tijd tijdens de vlucht gaat doorbrengen? Rustig bijslapen, een goed boek, een film naar keuze of een exclusief of romantisch diner, vergezeld door uw favoriete wijn of champagne …. het is geen enkele moeite.
Het huren van een privé-jet heeft wel een (overigens prettige) bijwerking. Als u eenmaal gewend bent aan de efficiency, de VIP privileges, de persoonlijke begeleiding van de vriendelijke bemanning, dan wordt Business- of First Class aan boord van een lijndienst maar een saaie aangelegenheid.

prive-jet verhuur
prive-jet verhuur

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Vliegen vanaf elke luchthaven
  • Naar elk vliegveld dicht bij uw bestemming
  • Slechts 15 minuten voor vertrek wordt u op de luchthaven verwacht
  • U wacht niet op het vliegtuig, uw privé-jet wacht op u
  • U kunt meerdere bestemmingen op één dag aandoen
  • Hotelovernachtingen worden vermeden
  • Kinderen hebben alle vrijheid aan boord
  • En zelfs uw hond of kat mag mee in de cabine

Privé-jets voor vakantiereizen

Zakenreizen per privéjet

Bekijk het overzicht van beschikbare privé-jets