Privéjet verhuur vanaf elk (regionaal) vliegveld

Een weekendje Madrid of een dagje shoppen in Londen? Een spoedvergadering in New York? Met het huren van een privé jet, zakelijk of particulier, begint de efficiency en de voorpret al bij aankomst op het vliegveld! Slechts 15 minuten ‘mag’ u maar genieten van de VIP lounge, want we staan klaar voor vertrek!
Het is niet alleen ‘met afstand’ de meest efficiënte manier van vliegen, maar ook ‘verreweg’ de leukste, meest luxe, gezelligste en vooral de meest flexibele! Want met uw gehuurde privéjet wordt nagenoeg elke (regionale) luchthaven een vertrekplaats of bestemming en dat is – zeker zakelijk gezien – een belangrijke tijdsbesparing!

Privé-jet verhuur

Voordelen van een privé-jet

Goed, uw privévlucht is nu wel geregeld! Heeft u al bedacht hoe u de tijd tijdens de vlucht gaat doorbrengen? Rustig bijslapen, een goed boek, een film naar keuze of een exclusief of romantisch diner, vergezeld door uw favoriete wijn of champagne …. het is geen enkele moeite.
Het huren van een privé-jet heeft wel een (overigens prettige) bijwerking. Als u eenmaal gewend bent aan de efficiency, de VIP privileges, de persoonlijke begeleiding van de vriendelijke bemanning, dan wordt Business- of First Class aan boord van een lijndienst maar een saaie aangelegenheid.

contact_met_global_aviation

Werledkaart-Global-Aviation

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar;

+31 - 88 888 6 111