Select your language:

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Privéjet kopen en verkopen

Het frequent vliegen met lijndiensten brengt een chronisch tijdverlies met zich mee. Misschien stoort het u dat u niet altijd over hetzelfde vliegtuig kunt beschikken of misschien verlangt u gewoon naar het bezitten van een privéjet. Er zijn verschillende redenen om te overwegen een privéjet te kopen. Maar wat zijn dan de stappen als u de aankoop van een privéjet overweegt?

Aan de andere kant, als u denkt aan het verkopen van uw huidige privéjet, wat zijn dan de belangrijke overwegingen en stappen die u moet nemen? Ons toegewijde team staat klaar om u in elke stap van het proces te begeleiden en adviseren.

aankoop vliegtuig verkoop vliegtuig

Een privéjet kopen, huren of leasen

Bij de beslissing omtrent het aanschaffen van een privéjet komt veel kijken. Factoren zoals het budget, de vliegfrequentie, bestemmingen en vooral uw persoonlijke voorkeuren spelen een rol in de keuze tussen huur, koop of leasing van het vliegtuig. Global Aviation heeft de expertise om samen met u een grondige analyse uit te voeren. Hierbij wordt gekeken naar alle aspecten, wat resulteert in een op maat gemaakt rapport dat aan al uw wensen voldoet.

Ken de markt bij het (ver)kopen van een privéjet

Om onze adviserende rol te versterken, is het van essentieel belang om vertrouwd te zijn met de vliegtuigmarkt. Wij onderhouden nauwe relaties met verkopende partijen, vliegtuigfabrikanten en gespecialiseerde financieringsinstellingen, zodat we alle aspecten van een vliegtuigaankoop helder kunnen belichten. Maar nog belangrijker, wij hebben vele jaren ervaring, zijn onafhankelijk en kunnen u daardoor open en eerlijk adviseren. Vertrouw erop dat de privéjetmarkt, en daarmee uw keuzemogelijkheden, aanzienlijk groter zijn dan u mogelijk denkt.

aankoop vliegtuig verkoop vliegtuig
aankoop vliegtuig verkoop vliegtuig

Global Aviation biedt volledige service zelfs na de aankoop

Zodra u een definitieve keuze heeft gemaakt voor een specifiek vliegtuigtype, nemen wij de taak op ons om wereldwijd op zoek te gaan naar het ideale toestel. Uiteraard kunnen wij een nieuwe privéjet direct bij de fabrikant bestellen. Echter, de markt voor gebruikte vliegtuigen biedt eveneens talrijke mogelijkheden. Of u nu kiest voor nieuw of tweedehands, wij staan klaar om zowel het exterieur als interieur volledig aan uw wensen aan te passen. Onze service houdt niet op na de aanschaf. Indien gewenst verzorgen wij het volledige management van uw privéjet en blijven betrokken als owner representative, degene die u ook na de aanschaf ontlast. Wij bieden graag persoonlijke hulp bij het kopen of verkopen van uw privéjet, maar ook zeker daarna!

Bekijk het overzicht van de beschikbare privéjets.

Fout: Contact formulier niet gevonden.