Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Zakelijk reizen … het kan echt anders!

Een lijnvlucht: “Op naar het vliegveld! Parkeren, inchecken, wachten … en wachten. Dan nog maar even in de rij voor de koffie en oh; we vertrekken iets later, even een paar mensen bellen! En dan loopt die afspraak ook nog uit, haal ik mijn vlucht terug vandaag nog wel? Toch maar even een hotel laten reserveren en die vlucht (alsook mijn afspraak vanavond en morgenochtend) even om laten zetten?” Of gaan we het helemaal anders doen?

Optie 2: Een privéjet: Auto bij Global Aviation voor de deur zetten, direct uitstappen … en instappen, want uw privéjet staat al klaar. Uw bespreking in alle rust voorbereiden, met een hapje en een drankje naar keuze. De auto met chauffeur (of een privé-helikopter als het wat te ver van het vliegveld is) staat klaar. Uitgerust en scherp de bespreking in en dan – zonder stress, want het maakt niet uit hoe laat het wordt, weer teruggebracht worden naar het vliegveld. Direct instappen en onder het genot van een glaasje champagne en een paar telefoontjes om uw resultaat te vieren en even doorgeven dat u ’s avonds op tijd bent voor het zakelijke diner om die geweldige deal even door te spreken.

Alleen al die tijdbesparing, die optimale voorbereiding, die scherpe onderhandeling en het allerbelangrijkste; dat goede en tevreden gevoel om er het maximale uit gehaald te hebben, … is onbetaalbaar, toch? Hoe het dus ook kan, KIJK HIER maar!

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar