Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

WAUWWW! In slaap vallen … onder het Noorderlicht!

Kakslauttanen Arctic Resort! Ga deze naam maar eens zoeken in Google, en inderdaad Wauw! Dit is allemaal te zien en te beleven in dit Finse Lapland. Voor veel mensen blijft het wellicht een droom om – in deze warme ‘bijna-buiten’ lucht – heerlijk in slaap te vallen met uitzicht op het noorderlicht. En dat na een dagje actief ‘chillen’ als een Eskimo. Alles geregeld, en met een privéjet in 4 uur … van voordeur tot Iglodeur!

Wie wil dit nu niet? Overnachten in een glazen iglo onder het Noorderlicht. Overdag gaat u met de hondenslee door de prachtige, besneeuwde natuur. En/of met een sneeuwscooter door de Lapse wildernis glijden en ervaringen opdoen doe je nooit meer van je netvlies krijgt! En voor de kinderen onder ons … De Kerstman woont daar ook!

Door gebruik te maken van een privéjet vliegt u direct van en naar de dichtstbijzijnde luchthaven, in dit geval Ivalo Airport, waardoor u een extra overstap in Helsinki vermijdt en u binnen 4 uur voor de deur van uw eigen ‘sprookjes’ Iglo staat.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar