Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Valentijnsbelevenis Parijs

Drie dagen vol luxe en liefde

Stap aan boord van een Cessna Citation Mustang, vergezeld van onze exclusieve Champagne Ruinart Blanc de Blancs, naar de betoverende stad van de liefde. Binnen één uur bereikt u de luchthaven van Parijs waar de auto met chauffeur al voor u klaarstaat!

De stad van de liefde

U verblijft twee nachten in het exclusieve Rosewood le Crillon. Dit prachtige hotel bevindt zich aan de voet van de prestigieuze Avenue des Champs-Élysées. De omgeving biedt een verscheidenheid aan bezienswaardigheden, zoals het beroemde Galeries Lafayette, de Arc de Triomphe en het Musée du Louvre. Daarnaast beschikt het hotel over uitmuntende faciliteiten. Zo komt u geheel tot rust in de Rosewood Spa met een op maat gemaakte behandeling of ontspant u in de ontspanningsruimte, het zwembad, het stoombad of de infraroodsauna.

Gedurende een exclusieve wijnproeverij maakt u, onder begeleiding van hoofdsommelier Xavier Thuizat, kennis met de schatrijke wijncollectie van het etablissement. De sommelier verwelkomt u in het hart van de chique wijnkelder, omringd door zo’n 2.000 Grand Cru-favorieten. Tijdens anderhalf uur presenteert sommelier Xavier vijf wijnen uit unieke en prestigieuze wijngaarden, elk vergezeld van heerlijke culinaire hapjes.

Volledig verzorgde vakanties per privéjet

Global Aviation en haar partner stellen volledig verzorgde vakanties per privéjet voor onder het Premium Plus concept. Dit omvat onder andere een onvergetelijke ervaring van het Noorderlicht, compleet met luxueuze accommodatie en adembenemende activiteiten. Van de meest exclusieve hotels, villa’s of chalets tot de meest prachtige jachten die te huur zijn, wij kunnen aan al uw verwachtingen voldoen. Ons voornaamste doel is volledige ontzorging, en dit doen we volledig op maat, precies zoals u het wilt.

Vraag naar de mogelijkheden

Bovenstaande reis naar Parijs is één van de vele mogelijkheden. Heeft u zelf al een bestemming op het oog? Elke reis wordt op maat gecreëerd naar uw wensen. Interesse in uw eigen volledig verzorgde reis? Vraag direct een offerte aan op maat.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar