Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Vliegen naar Athene

Laat u meevoeren door de warmte van de zon, geniet van gekoelde drankjes op het parelwitte strand en ervaar de heerlijke Griekse keuken. Global Aviation verzorgt een onvergetelijk vriendinnenweekend in Athene met een exclusieve privéjetvlucht!

Met een privéjet naar Athene

Na een persoonlijk ontvangst op de luchthaven wordt u begeleid naar uw privéjet, waar de champagne koud staat. Binnen 3,5 uur vliegt u naar het prachtige Griekenland, waar het Mediterrane klimaat u met open armen ontvangt. Uw privéchauffeur staat in de terminal klaar om u naar het luxueuze One&Only Aesthesis te brengen.

Een ervaring die u niet vergeet

Maak van uw vriendinnenweekend een onvergetelijke beleving met een verblijf in One&Only Aesthesis Athene. Geniet van een exclusieve privéjetvlucht, culinaire hoogstandjes en luxe beauty- en wellnessfaciliteiten. Reserveer vandaag nog uw droomvakantie. Of ontdek onze groepsreizen.

Prijs

De totaalprijs voor 4 personen, op basis van 4 nachten in een Two Bedroom EPOS Residence Seafront Room in het One&Only Aesthesis hotel, vlucht per privéjet Cessna Citation CJ3 en transfers met privéchauffeur, bedraagt € 66.500,-.

Volledig verzorgde vakanties per privéjet met Premium Plus Service

Premium Plus Service is de nieuwste service van Global Aviation. De luxe zorgeloosheid die u gewend bent van uw vlucht, hebben we vertaald naar volledig verzorgde privé- en groepsreizen, inclusief vlucht, verblijf en activiteiten, geheel op maat samengesteld. Van een romantisch weekend in Venetië tot vakantie op Ibiza, toegang en verblijf bij de Formule 1 in Monaco of een stedentrip in New York. Niets is onmogelijk, en luxe is standaard inbegrepen. Of u nu een privejet wilt huren voor een zakelijke reis of een vakantie, wij bieden altijd de beste service.

Vraag naar de mogelijkheden

De hierboven beschreven reis naar Athene is slechts één van de vele exclusieve mogelijkheden die wij aanbieden. Zo verzorgen wij ook luxe privéjetreizen naar populaire bestemmingen zoals Ibiza en meer. Heeft u een specifieke bestemming in gedachten? Wij creëren elke reis geheel op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Bent u geïnteresseerd in uw eigen volledig verzorgde reis? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan en ontdek de mogelijkheden.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar