Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Privéreis Zwitserland

Maak uw privéreis naar Zwitserland extra bijzonder

Zwitserland en Global Aviation zijn al jaren een ideale match. Vriendelijkheid, gastvrijheid en een serviceniveau van zeer hoog niveau zijn kenmerken van dit prachtige land én van onze privéreizen die u daar naartoe brengen. Maar wist u dat wij uw reis nóg een stukje exclusiever kunnen maken? Maak kennis met Premium Plus Services; onze unieke, uitgebreide conciërge-service waarmee we ook uw verblijf tot in de puntjes verzorgen.

Een privévlucht over de top

De basis is uiteraard de privévlucht die u over de toppen van de Alpen naar uw bestemming brengt. Deze vlucht is zoals altijd van ongekend hoog niveau. Van auto met chauffeur die u naar het vliegveld brengt, tot een persoonlijke ontvangst in uw eigen ontvangstlounge met een lekker drankje. Geen stress, geen drukte, maar exclusieve aandacht. Ook aan boord van onze privéjet wordt u luxueus verzorgd met hapjes, drankjes, heerlijk comfort en alles wat u maar wenst. Bij aankomst regelen wij uw koffers en staat uw chauffeur al te wachten om u naar uw verblijf te brengen.

Zwitserland op zijn best

Eenmaal in Zwitserland komt onze nieuwe conciërge-service pas echt tot zijn recht. Want als u gebruik maakt van Premium Plus Services, dan hebben wij alles voor een exclusief verblijf al geregeld. Wilt u een weekje skiën in Sankt Moritz of Zermatt? Uw luxe chalet met privé chef en butler wacht al op u. Direct aan de piste natuurlijk. Gaat u liever een lekker lang weekend naar Zurich? Uw verblijf in een vijfsterrenhotel met moderne spa is geboekt, net als die reservering bij een toprestaurant. Wij verzorgen alles van A tot Z. Niets is te gek. Al uw wensen zijn welkom.

Een exclusieve groepsbeleving met Premium Plus Service

Premium Plus Services is de nieuwste service van Global Aviation. De luxe zorgeloosheid die u gewend bent van uw vlucht, hebben we vertaald naar volledig verzorgde privé- en groepsreizen, inclusief vlucht, verblijf en activiteiten, geheel op maat samengesteld. Van romantisch weekend in Venetië tot vakantie op Ibiza, toegang en verblijf bij Formule 1 in Monaco of stedentrip in New York. Niets is onmogelijk. En luxe is standaard inbegrepen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bovenstaande reis naar Wenen is één van de vele mogelijkheden. Heeft u zelf al een bestemming op het oog? Elke reis wordt op maat gecreëerd naar uw wensen. Interesse in uw eigen volledig verzorgde reis? Vraag direct een offerte aan op maat.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar