Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Een exclusieve privéreis naar Wenen

Wenen, de elegante hoofdstad van Oostenrijk, is een tijdloze bestemming die het hele jaar door bezoekers betovert met haar rijke cultuur, prachtige architectuur en verfijnde sfeer. Deze stad aan de Donau, met ongeveer 2 miljoen inwoners, is niet alleen het politieke en culturele centrum van Oostenrijk, maar ook een ideale locatie voor een exclusieve reis per privéjet.

Architecturale pracht

De skyline van Wenen wordt gekenmerkt door indrukwekkende gebouwen die getuigen van haar keizerlijke verleden. Het Hofburg Paleis, ooit de winterresidentie van de Habsburgse keizers, is nu een must-see attractie. Bezoekers kunnen hier de keizerlijke appartementen, het Sisi Museum en de Nationale Bibliotheek bewonderen.

Het neogotische gemeentehuis aan de beroemde Ringstraße is een ander architecturaal hoogtepunt. Dit majestueuze gebouw is zowel overdag als ’s avonds een lust voor het oog, wanneer het prachtig verlicht is.

Culturele rijkdom

De Oostenrijkse hoofdstad staat bekend om haar ongeëvenaarde culturele aanbod. Muziekliefhebbers kunnen genieten van wereldklasse uitvoeringen in de Staatsopera of het Musikverein. Kunstenthousiastelingen zullen zich vergapen aan de collecties in het Kunsthistorisches Museum en het Belvedere Palace.

Culinaire verwennerij

De koffiehuiscultuur in Wenen is legendarisch. Bezoekers kunnen genieten van een perfecte Melange in historische cafés zoals Café Central of Café Sacher. Voor een gastronomische ervaring biedt de stad talloze sterrenrestaurants die traditionele Oostenrijkse gerechten een moderne twist geven.

Exclusieve evenementen in Wenen

Wenen host het hele jaar door prestigieuze evenementen die perfect aansluiten bij een luxe reis per privéjet:

  • Het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker, een wereldberoemd muzikaal spektakel
  • De Wiener Opernball, een van de meest exclusieve bals ter wereld
  • Het Filmfestival op het Rathausplatz, waar filmliefhebbers kunnen genieten van openluchtvertoningen tegen een prachtige achtergrond
  • Het Weihnachtsmarkt, een betoverend kerstmarkt voor winterse gezelligheid

Wij creëren een unieke reiservaring naar Wenen, volledig op maat en afgestemd op uw wensen.

   

Reizen in stijl

Een reis naar Wenen per privéjet biedt comfort en flexibiliteit, maar ook enorme efficiëntie door de korte ‘incheck-‘ en reistijd. Reizigers landen bij de privéjet terminal op Vienna International Airport, slechts een korte rit verwijderd van het stadscentrum, en beginnen direct aan hun luxe Weense avontuur.

Of u nu komt voor een culturele verkenning, een culinaire ontdekkingsreis, of om een exclusief evenement bij te wonen, Wenen biedt een onvergetelijke ervaring voor de meest veeleisende reizigers. De combinatie van historische grandeur en moderne verfijning maakt deze stad tot een perfecte bestemming voor een luxe reis per privéjet, het hele jaar door.

Een exclusieve groepsbeleving met Premium Plus Service

Premium Plus Services is de nieuwste service van Global Aviation. De luxe zorgeloosheid die u gewend bent van uw vlucht, hebben we vertaald naar volledig verzorgde privé- en groepsreizen, inclusief vlucht, verblijf en activiteiten, geheel op maat samengesteld. Van romantisch weekend in Venetië tot vakantie op Ibiza, toegang en verblijf bij Formule 1 in Monaco of stedentrip in New York. Niets is onmogelijk. En luxe is standaard inbegrepen.

Vraag naar de mogelijkheden

De bovenstaande reis naar Wenen is één van de vele mogelijkheden. Heeft u zelf al een bestemming op het oog? Elke reis wordt op maat gecreëerd naar uw wensen. Interesse in uw eigen volledig verzorgde reis? Vraag direct een offerte op maat aan.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar