Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Privéreis Toscane

Historie, luxe en grandeur in adembenemend Toscane

Bezoek het idyllische Toscane in 2 uur per Phenom 100. U arriveert op de luchthaven van Florence waar uw transfer op u wacht. De chauffeur brengt u naar het authentieke Belmond Castello di Casole.

Het Belmond Castello di Casole bevindt zich in een kasteel dat dateert uit de 10e-eeuw. Het gebouw is zorgvuldig gerestaureerd, waarbij het verleden is gekoesterd en gecombineerd met moderne comfort. Zo beschikken de kamers en suites over hoge plafonds met houten balken en stenen muren, evenals moderne meubels en stijlvolle stoffen.

Het prachtige Toscane is de thuisbasis van de meest zeldzame en exclusieve truffels ter wereld. U wordt opgehaald in uw hotel, waarna u samen met een ervaren lokale gids en zijn Lagotto Romagnolo honden op het landgoed op zoek gaat naar truffels. Eenmaal terug in het hotel geniet u van een onweerstaanbaar vier-gangenmenu met tonen van truffel, bereid door Executive Chef Daniela Sera.

De totaalprijs o.b.v. 2 personen, 2 nachten 1 Premier Junior Suite in Hotel Belmond Castello di Casole, privéjet Phenom 100, auto met chauffeur voor de transfer en de exclusieve truffle hunting: € 22.900,-

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar