Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Privéreis Lapland

Feel the magic of Lapland

Mijn naam is Brigitte Rademakers en ik werk nu een half jaar bij Global Aviation. Als Charter Sales Manager ben ik verantwoordelijk voor de inhuur van de vliegtuigen maar ook om ervoor te zorgen dat het onze klanten aan niets ontbreekt en dat hun wensen worden ingewilligd. En dat laatste ga ik verder uitbreiden. Vanuit de klanten komt ook regelmatig de vraag of wij naast de privejet alles ter plaatse voor hen kunnen regelen als een luxe hotel, transfers, activiteiten tot aan het regelen van een luxe jacht.  Samen met onze partner zorg ik hiervoor. Complete ontzorging. Elke maand geven wij een mooi voorbeeld van zo’n prachtige reis.

Een bezoek aan het Noorderlicht

Per privéjet reist u uitermate comfortabel naar Lulea en uiteraard kiest u zelf vanaf welke luchthaven u wenst te vertrekken. Lekker dicht bij huis, wel zo prettig. Aan boord wordt u verwent met uw favoriete hapje en drankje en bij aankomst te Lulea staat uw chauffeur al op uw te wachten.

Lapland is op zich al een winter wonderland bestemming met kans op het Noorderlicht, avontuurlijke sledetochten met husky’s door de wildernis en knapperende kampvuren, maar met een verblijf in het Arctic Bath resort wordt het zo mogelijk nóg specialer.

Verblijf in Winter Wonderland

Arctic Bath biedt een waar wintersprookje. In deze architectonische oase op een deels bevroren meer, waant u zich in een buitenaards landschap. In werkelijkheid bevindt u zich in het hoge noorden van Zweden net onder de poolcirkel. Bij de bouw is gebruik gemaakt van natuurlijke, houten materialen en speelt de historie van het gebied een belangrijke rol. Transport vond vroeger plaats over de rivier. In de zomer voer men erover met boten en in de winter was het een bevroren ‘snel’weg. Uiteraard is ook de Scandinavische saunatraditie geïntegreerd met een wellnesspa die ruime keuze biedt aan behandelingen. Omdat er geen restaurants in de directe omgeving zijn, gebruikt u alle maaltijden in het resort en dat is meer een zegen dan een beperking. De huisgemaakte gerechten worden klaargemaakt met lokale ingrediënten, waar de chefkok een moderne twist aan toevoegt, en geserveerd als pure kunstwerkjes.

Noorderlicht
Bron: Arctic Bath

Een van de meest magische momenten die u kunt ervaren is het zien van het Noorderlicht. Een professionele fotograaf leert u de vaardigheden die nodig zijn om het dansende licht voor altijd vast te leggen. Behalve de kans om het Noorderlicht waar te nemen en huskytochten, is het ook een bijzondere ervaring om met een sneeuwscooter op pad te gaan. U kunt daarbij lokaal wildlife tegenkomen in het verder nagenoeg verlaten witte landschap. Als u interesse heeft in de lokale cultuur, regelen we graag een bezoek aan de Sami. U wordt hartelijk ontvangen in de lávvu (tenthuis) om er te genieten van een traditionele lunch bereid boven het haardvuur. Als u het leuk vindt, kunt u ondertussen helpen met het voeren van de rendieren en luisteren naar de verhalen en uitgebreide kennis van de Sami over de natuur. Ze leren u graag meer over eetbare en gezonde arctische planten en nemen u hiervoor mee op een korte wandeling door het bos. Na deze wandeling kunt u zich opwarmen bij het vuur in de keuken met zelfgemaakte kruidenthee en meerdere lekkernijen.

Sleehonden Lapland

Vraag naar de mogelijkheden

5 dagen Inclusief 4 nachten verblijf in het Arctic Bath hotel op basis van volpension, Huskytocht, ontmoeting met de Sami’s, fotografie tour Aurora Borealis, tocht per sneeuwscooter

Prijsindicatie € 57.500,- bij 4 personen (inclusief vlucht per privé jet (small jet) Nederland – Lulea v.v.)

U kunt uw verblijf in Lapland geheel op maat laten aanpassen. Zowel de reisduur, type privé jet als de gewenste activiteiten en overnachtingsmogelijkheden. Deze passen we graag naar uw wensen aan!

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar