Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Privé jet – Luxe, flexibel en veilige reizen

Een weekendje naar Parijs, vergadering bijwonen in San Francisco of sightseeing in Madrid? Huur een privé jet en u bent ervan verzekerd dat uw reis zowel heen als terug gepaard gaat met optimale comfort en luxe! De voorpret begint al meteen, want: niks lange wachtrijen op de luchthavens. U hoeft slechts 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn en kunt u nog even genieten in de VIP lounge. Wordt u al blij van privé vliegen? Schiphol, Antwerpen, Rotterdam Airport, Brussel en vele andere luchthavens zitten in het bestand van waaruit de privé jets van Global Aviation kunnen vertrekken. Vooral zakelijk gezien kan u dit veel tijdsbesparing opleveren!

En wat dacht u van de flexibiliteit van een privé jet? Vertrek wanneer u wilt naar de door u gekozen bestemming(en). U kunt namelijk ook meerdere locaties op een dag aandoen. Een vergadering bijwonen is op deze manier nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Een privé jet biedt zowel uitkomst voor zakenreizen als een pleziertripje. Bovendien is dit ook nog eens een van de veiligste manier van reizen, zowel in Europa als intercontinentaal.

In dit artikel lichten wij toe wat de exacte voordelen van een privé jet zijn en alle services die hierbij horen. Daarnaast geven wij een voorbeeld van een privé jet en geven wij een korte indicatie van de kosten. Bekijk ook meteen al onze privé jets of vraag direct een offerte aan.

Bij Global Aviation is alles mogelijk met luxe en flexibiliteit

Een privé jet kunt huren is uitermate geschikt voor onder andere een luxe weekendje weg of zaken. Maar wist u dat Global Aviation nog veel meer te bieden heeft? Hieronder ziet u alle diensten van Global Aviation. Klik op een van deze diensten en u gaat meteen naar de informatie van uw keuze.

 1. Alle vliegtuigen
 2. Vraag een offerte aan
 3. Vraag een snelle prijsindicatie aan
 4. Bekijk alle privé jets voor uw vakantie
 5. Maak een zakenreis per privé jet
 1. Lees alles over de aanschaf van een prive jet
 2. Bekijk de groeps- en incentivereizen
 3. Vrachtvluchten
 4. Ambulancevluchten
 5. Een goed gesprek

Een privé jet betekent flexibel reizen

Een van de vele voordelen van reizen met een privé jet is de flexibiliteit. Moet u bijvoorbeeld een aantal vergaderingen bijwonen die allen op een andere bestemming plaatsvinden? Kies dan voor een zakenreis met een privé jet, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. U bent niet gebonden aan vaste tijden om te vliegen én u hoeft slechts 15 minuten voor vertrek op de luchthaven te zijn. Een zakenvlucht met een privé jet wordt zo wel heel aantrekkelijk! Bent u op de luchthaven van bestemming? Dan zorgen wij dat er een auto met chauffeur klaarstaat. Zo bent u snel op uw gewenste afspraak. Weer terug aan boord verzorgen wij uw hapje en een drankje. Fijn als u een lange dag heeft gehad. U vraagt het, wij regelen het.

Met een privé jet op wintersport
Heeft u al eens gedacht om met een privé jet op wintersport te gaan? Want ook dan profiteert u enorm van flexibiliteit. Veel skigebieden hebben namelijk kleine luchthavens in de buurt van uw bestemming, waar reguliere lijnvluchten niet kunnen komen. Huurt u een privé jet bij Global Aviation, dan kunt u er vanuit gaan dat wij zo dicht mogelijk bij uw skibestemming zullen landen. Zo hoeft u niet langer te reizen dan nodig is en heeft u meer tijd op de piste.

Comfortabel reizen met een privé jet
Ook comfortabel reizen is gegarandeerd als u reist met een privé jet. Een privé jet is geschikt voor zakenreizen, maar u kunt ook eenvoudig op vakantie met een privé jet. Al voordat u vertrekt begint het ultieme vakantiegevoel. U hoeft niet te slepen met koffers én u heeft geen lange wachttijden bij een incheckbalie: u hoeft slechts 15 minuten van te voren aanwezig te zijn! Uw vakantie wordt bovendien nog comfortabeler doordat u tijdens de vlucht met uw privé jet geen andere passagiers om zich heen heeft. Daarnaast kunt u van te voren uw wensen over de catering aangeven en is een voortreffelijke service aan boord voor ons vanzelfsprekend.

Veilig reizen met een privé jet is vanzelfsprekend

Natuurlijk is veilig reizen een van onze eerste prioriteiten als u vliegt met een privé jet. Wij vliegen met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen en operators die voldoen aan alle regels en veiligheidseisen. Alle toestellen die wij inhuren, staan op een commerciële vergunning (AOC – Aircraft Operator Certificate). Bovendien besturen alleen ervaren piloten onze vliegtuigen en zijn al onze vliegtuigen uitstekend onderhouden. U stapt dus altijd met een gerust gevoel aan boord van de door u gekozen privé jet.

De extra services als u een privé jet huurt
Naast alle voordelen die gepaard gaan met het reizen met een privé jet, biedt Global Aviation nog veel meer services. Wij bieden bijvoorbeeld waar het niet standaard aan boord is inbegrepen, een cabinepersoneel/stewardesservice aan. Zij zullen u en uw medereizigers genoeg persoonlijke aandacht geven. Wist u overigens dat privé vliegen met huisdieren bij ons ook is toegestaan? Uw hond of kat kan gewoon mee in de cabine, een hond hoeft bijvoorbeeld niet in de bench te blijven zitten. Ook is het mogelijk om een privé jet voor slechts één dag te huren of juist een aantal dagen aaneengesloten. Zo kunt u meerdere bestemmingen aandoen tijdens uw trip.

Empty legs privé jets
Een andere service van Global Aviation zijn de zogenaamde “empty legs privé jets”. “Empty leg” is een luchtvaartterm: een lege vlucht van een privé jet dat op een specifiek moment op een bepaalde bestemming moet zijn en hier dan leeg naartoe vliegt. Als u uw reisdoel doorgeeft aan Global Aviation en een empty leg wenst, dan kijken wij of we een van deze privé jets beschikbaar hebben in onze empty leg-vluchtplanning. De meeste kosten van deze lege privévluchten zijn al verrekend aan de andere kant en daardoor kan het voordeel van uw empty leg vlucht oplopen tot 50%. Natuurlijk gewoon met alle luxe, services en privileges die u van ons gewend bent.

Voorbeeld van een privé jet – De Falcon 900LX

Met een privé jet naar New York, de Caribbean of Seychellen. Onze Falcon 900LX maakt dit mogelijk. Deze intercontinentale privé jet met ultra-luxe living met bouwjaar 2015, is voorzien van 8 losse stoelen, 2 banken en biedt zelfs 6 bedden aan boord. Klinkt dat niet ontzettend luxe? De Falcon 900LX is een wide body privé jet en heeft een range van 8800 km. Hierdoor vliegt het toestel non-stop naar intercontinentale bestemmingen. De voordelen van een reis met deze privé jet zetten wij even voor u op een rij:

 • Op en top luxe. U zit in een “Royal” living met comfortabele stoelen. Deze staan in clubseating en niet op een rijtje achter elkaar. Het slaapgedeelte is gescheiden, zodat iedereen zich even kan terugtrekken als diegene dat wenst. Ook de service blijft zoals u deze van ons kan verwachten.
 • Comfortabel reizen. Met een privé jet naar een intercontinentale bestemming is een lange reis. Gelukkig biedt de Flacon 900LX over 6 slaapplaatsen, zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt en de tijd vliegt.
 • Volop service. Vliegt u met een luxe privé jet, dan hoort hier uiteraard een passende service bij. Er vliegt een stewardess mee die ervoor zorgt dat het u aan niets ontbreekt.
 • Culinaire versnaperingen naar wens. Zeker tijdens een lange vlucht is het fijn dat u kunt eten wat u het allerheerlijkst vindt. Vanzelfsprekend zijn comfort, luxe en persoonlijke service al inbegrepen bij de Falcon 900LX. Maar heeft u nog extra wensen qua hapjes en drankjes? Dan verzorgen wij dit natuurlijk voor u. Uw verblijf op de door u gekozen bestemming wordt ongetwijfeld al fantastisch, maar ook weten dat het u op de heen- en terugvlucht aan niets ontbreekt, geeft net dat extra beetje rust.

Wat kost het huren van een privé jet?

Hoe duur is een privé jet? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Echter hangt een privé jet prijs af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld uw bestemming en welk soort privé jet uw voorkeur heeft. Wilt u bijvoorbeeld met een privé jet naar Parijs? Dan kost 1 dag met een light jet met 4 stoelen u ongeveer € 6000,-. Hallo Eiffeltoren en Champs-Élysées! Wilt u 2 dagen met een privé jet naar Londen, dan bedragen de kosten voor een Regional Turboprop met 18 stoelen u € 15.000,-. Natuurlijk kunt u ook met een privé jet naar Ibiza. Spetterende party’s, idyllische dorpjes, schitterende natuur en de echte knusse markten: aan 2 dagen heeft u hier zeker niet genoeg. Wilt u 14 dagen op dit eiland verblijven en met een privé jet reizen, dan bedragen de kosten voor een Small Jet met 6 tot 8 stoelen circa € 23.000,-. Wenst u een van de andere wereldwijde luchthavens aan te vliegen? Diverse typen privé jets en nog een aantal bestemmingen met hun bijbehorende indicatieve kosten ziet u in de tabel hieronder. Ook hebben wij een apart artikel met alle indicaties voor het huren van een privé vliegtuig.

Type privéjet Aantal stoelen Bestemming Aantal dagen Prijs (indicatie)
Light Jet 4 Parijs 1 € 6.000,-
Light Jet 4 Stuttgart 1 € 7.500,-
Light Jet 4 Dublin 4 € 12.500,-
Small Jet 6-7 Venetië 3 € 14.000,-
Small Jet 6-7 Ibiza 14 € 23.000,-
Mid Sized Jet 6-8 Cannes 3 € 16.500,-
Mid Sized Jet 6-8 Malaga 7 € 32.000,-
Large Jet 10-14 Barcelona 3 € 35.000,-
Large Jet 10-14 New York 5 € 95.000,-

Privé jet aanschaffen

Naast het huren van een privé jet, is het ook mogelijk om een privé jet aan te schaffen. Bijvoorbeeld omdat u veel tijd verliest als u veel met lijndiensten vliegt. Of het gewoon een fijn idee vindt om in het bezit te zijn van een privé jet. Global Aviation helpt u hiermee. Wij letten hierbij op:

 • Uw persoonlijke voorkeuren
 • Vliegfrequentie
 • Bestemmingen
 • Budget

Wij kennen de vliegtuigmarkt en hebben goede contacten met vliegtuigfabrikanten, verkopende partijen en gespecialiseerde financieringsinstellingen. Zo krijgt u een duidelijk inzicht voordat u uw vliegtuigaankoop doet. Uiteraard geldt dit ook als u een privé jet juist wilt verkopen. Want de vliegtuigmarkt is groter dan u denkt!

Lees hier meer over het aanschaffen van een privé jet.

Meer informatie en contact opnemen

Genieten van de luxe, flexibel en comfortabel reizen en met een gerust hart op reis: dat is Global Aviation. Wij hebben toegang tot duizenden luchthavens, zodat wij op bijna elke door u gewenste bestemming kunnen komen. Ook regelen wij de rest, zodat het enige wat u hoeft te doen is focussen op uw fijne reis en de bestemming. Wilt u weten wat het huren van een privé jet kost, vraag dan een offerte aan of kies voor een snelle prijsindicatie.

Wilt u eerst vrijblijvend wat informatie over een privé jet huren? Vraag deze informatie dan op via:

E: info@globalaviation.nl
T: +31-(0)88-888 6 111

E: info@globalaviation.be
T: +32-(0)3-80 84 595

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar