Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Noodoproep stichting gezinsadoptie

Broeder Marcos heeft zijn jeep!

Het heeft een tijdje geduurd vanwege de erbarmelijke omstandigheden daar in Mozambique, maar Broeder Marcos heeft eindelijk zijn jeep. En mede dankzij jullie bijdrage kan hij de mensen, waarvan velen leven in extreme armoede, daar in de omgeving weer helpen. Namens Broeder Marcos en het bestuur van de stichting, hun oprechte dank!

Over de Stichting Salvadoriaanse Gezinsadoptie

De Stichting Salvatoriaanse Gezinsadoptie ondersteunt al sinds 1980 gezinnen die tot de allerarmste van de wereld behoren. Ze kijken niet naar geloof of herkomst. Zij zien alleen de mens in nood. Ze zorgen dat kinderen naar school kunnen, helpen ouderen zelf bronnen van inkomsten aan te boren en zorgen voor voedsel en medicijnen. Iedereen bij deze stichting is vrijwilliger en daarmee houden ze de kosten laag. Ze zijn volledig transparant: alle donaties gaan direct naar de gezinnen of, in dit geval, naar een vervangend vervoermiddel voor de broeder, zodat hij zijn werk weer kan doen! Maar elke donatie behoudt altijd een vrijwillige keuze.

Efficiënt en 100% eerlijk

De stichting heeft een klein bestuur, dat dus geheel uit vrijwilligers bestaat. Zij heeft geen kantoorruimten en verleent haar donateurs de garantie, dat al hun bijdragen voor HONDERD procent bij de geadopteerde gezinnen terecht komen. Doneren is mogelijk op diverse doelen.

Een officieel erkende ANBI

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit kan een goed doel, een culturele- of een wetenschappelijke instelling zijn. De overheid stelt voorwaarden aan een organisatie die een ANBI wil zijn. Een organisatie die daar dan aan voldoet, krijgt de ANBI-status. Men moet o.a. haar contactgegevens, beleidsplan, financiële gegevens en huidige activiteiten publiceren op een internetadres of via een publicatieportaal ter beschikking stellen aan het publiek die op deze wijze inzicht krijgt in het functioneren van de stichting.

Wil je meer weten?  Bel Stephan van den Hurk / +31 – 88 888 6 111

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar