Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Groepsreizen Oostenrijk

Een superieure skibeleving voor de hele groep

Een korte, luxueuze skitrip is de ideale manier om samen met relaties, collega’s of vrienden het jaar af te sluiten of het nieuwe jaar te beginnen. Voordat u op de lange latten naar beneden suist, brengen wij uw groep in de wolken met een privévlucht van de hoogste klasse. Uw eigen incheckbalie, geen mensenmassa’s, comfortabele stoelen, hapjes en drankjes, en alléén uw eigen bekenden om u heen. Perfect voor een luxe groepsgevoel.
Wij vliegen uw gezelschap met ons privévliegtuig bijvoorbeeld naar het schitterende Axamer Lizum in Oostenrijk. Een prachtig skigebied met hoge sneeuwzekerheid. Hier gaat u vier dagen lang volledig verzorgd genieten van al het moois, al het lekkers en al het comfort dat wij voor u tot in de puntjes geregeld hebben.

Dag 1: Een reis van ongekende hoogte

De privévlucht naar Innsbruck zet de standaard voor de hele reis. Een zorgeloze check-in bij uw eigen balie, geen lange wachtrijen en geen zorgen over bagage zijn nog maar het begin. Aan boord geniet uw hele reisgezelschap van smakelijke hapjes en drankjes naar keuze, zonder andere passagiers. Ook na de landing in Innsbruck wordt alles geregeld voor u. Een chauffeur brengt u per luxe touringcar naar uw hotel in Axamer Lizum waar 41 kilometer aan pistes op u liggen te wachten. De eerste leuke groepsactiviteit staat echter al klaar. De hele groep gaat rodelen. Aanschouw sprookjesachtige sneeuwtaferelen als u gezellig samen naar beneden zoeft. We sluiten deze eerste dag natuurlijk gezamenlijk af met een heerlijk diner in uw hotel.

Dag 2: Winters genieten op niveau

Helm op, latten aan, want de skipret gaat beginnen, ieder op zijn eigen niveau. Er worden ski- en snowboardinstructie verzorgd voor de beginners. De skiërs en snowboarders die al over enige ervaring beschikken, mogen zelf de pistes en het uitzicht gaan ontdekken. Wist u dat dit skigebied ooit speciaal is aangelegd voor de Olympische Winterspelen van 1964?

Even bijkomen doet u samen tijdens de volledig verzorgde lunch in een restaurant bij de piste. Hier kunt u kiezen uit een gevarieerd menu met onder andere enkele Oostenrijkse specialiteiten. Na de lunch gaat de winterpret weer verder tot het tijd is voor een gezellige aprés-ski. Daarna even naar het hotel om op te frissen voor wederom een uitmuntend diner.

Dag 3: Skiën, maar dan anders

Na een ontspannen nacht en een goed ontbijt kunt u weer uitgerust de sneeuw in. De lessen gaan verder, het plezier gaat door. Na de lunch hebben we een bijzondere activiteit geregeld voor uw groep. We gaan een middagje skibocken. De skibock is een carveski met een klein zitje. Binnen een uur heeft u de echte carveschwung onder de knie en daalt u in vloeiende bewegingen de piste af. Een uitdaging voor iedereen, makkelijk te leren, snel en toch veilig. In de avond gaat u de stad in om heerlijk te dineren in een hoogwaardig restaurant. Neemt u in het hotel samen nog een afzakkertje? Want de groepsreis loopt alweer op het einde, en er is genoeg om over na te praten.

Een exclusieve groepsbeleving met Premium Plus Service

Premium Plus Services is de nieuwste service van Global Aviation. De luxe zorgeloosheid die u gewend bent van uw vlucht, hebben we vertaald naar volledig verzorgde privé- en groepsreizen, inclusief vlucht, verblijf en activiteiten, geheel op maat samengesteld. Van romantisch weekend in Venetië tot vakantie op Ibiza, toegang en verblijf bij Formule 1 in Monaco of stedentrip in New York. Niets is onmogelijk. En luxe is standaard inbegrepen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bovenstaande reis naar Wenen is één van de vele mogelijkheden. Heeft u zelf al een bestemming op het oog? Elke reis wordt op maat gecreëerd naar uw wensen. Interesse in uw eigen volledig verzorgde reis? Vraag direct een offerte op maat aan.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar