Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Groepsreizen Lapland

4-Daagse groepsreis + privévlucht

Ontdek Fins Lapland en ongekende luxe

Betoverend mooi Lapland is het ideale decor van een fantastische vierdaagse groepsreis met uw zakelijke relaties, boardmembers, medewerkers of vriendengroep. Adembenemende natuur, de allerbeste voorzieningen en once-in-a-lifetime activiteiten maken van deze reis een vijfsterren verwondering voor iedereen.

Alles wordt voor uw gezelschap tot in de puntjes geregeld. Van privé groepsvlucht tot aan sterrenhotel, transfers, diners, en extra wensen. Samen maakt u kennis met de Lapse cultuur, de prachtige besneeuwde vlaktes, het magische Snowland (volledig gemaakt van ijs) en gezellige groepsactiviteiten met o.a. rendieren, sneeuwscooters en rally-auto’s. Alles voor een bijzondere groepsbeleving.

Dag 1: Een warm welkom

Waarom wachten met genieten tot u op uw bestemming bent? Na de groeps-check-in op Schiphol vliegt u exclusief in een privévliegtuig naar Rovaniemi, Finland. Aan boord ontbreekt het uw groep aan niets, behalve zorgen. Drankjes naar uw keuze, heerlijke snacks; u wordt op uw wenken bediend. U reist altijd efficiënt, veilig, zorgeloos en zeer comfortabel.

Bij aankomst wordt u persoonlijk verwelkomd. Wij vervoeren u naar uw hotel waar u luxe gaat dineren en overnachten. Maar maken eerst een kleine tussenstop bij een ‘Lappenkamp’. Hier krijgt u een warm welkom door traditioneel geklede lappen met een drankje bij het kampvuur. De rendieren kijken toe terwijl de toon voor de hele reis wordt gezet; dit worden geweldige dagen.

Dag 2: Let the games begin

Na het ontbijt vertrekt u per luxe touringcar richting het ‘Olympisch Stadion’ voor uw eigen winterspelen. Na het hijsen van de vlag (uw logo?) wordt er in teamverband gestreden bij o.a. ice golf, rendier lassoing, tandem skiing en sneeuwscooter rijden. Na de spelen gaat u in de middag rendierslede besturen voordat u terugkeert bij uw hotel voor wat ontspanning naar keuze. Finse sauna iemand? Als u bent bijgekomen staat de volgende bijzonderheid al voor u klaar. Samen dineert u bij Snowland. Deze exclusieve locatie wordt elke winter opnieuw opgebouwd en bestaat volledig uit ijs. Uw restaurant is een prachtige iglo, uw groep zal versteld staan.

Dag 3: Fantastisch Fins

Vandaag ontdekt uw gezelschap twee fantastische Finse bezigheden. Allereerst gaan jullie ijsrijden op een speciaal aangelegd parcours op een bevroren rivier. Met diverse auto’s wordt uw rijvaardigheid getest; slalommen, spinnen, een rallyparcours en meerijden als ‘co-pilot’ met een echte coureur.

Na de lunch keert u terug in het hotel. Op uw kamer vindt u de uitnodiging én de kleding (!) voor een ‘houthakkersfeest. Samen dineert u in een schitterende boshut waar u zich in Finse sferen waant door de aankleding en bediening. Iedereen krijgt een eigen Finse naam. We sluiten de avond in de boshut af met een potje spijkerslaan en boomstamzagen.

Een exclusieve groepsbeleving met Premium Plus Service

Premium Plus Services is de nieuwste service van Global Aviation. De luxe zorgeloosheid die u gewend bent van uw vlucht, hebben we vertaald naar volledig verzorgde privé- en groepsreizen, inclusief vlucht, verblijf en activiteiten, geheel op maat samengesteld. Van romantisch weekend in Venetië tot vakantie op Ibiza, toegang en verblijf bij Formule 1 in Monaco of stedentrip in New York. Niets is onmogelijk. En luxe is standaard inbegrepen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bovenstaande reis naar Wenen is één van de vele mogelijkheden. Heeft u zelf al een bestemming op het oog? Elke reis wordt op maat gecreëerd naar uw wensen. Interesse in uw eigen volledig verzorgde reis? Vraag direct een offerte aan op maat.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar