Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Groepsreis Valencia

3-daagse volledig verzorgde groepsreis Valencia

Wilt u uw relaties, medewerkers of vrienden verrassen met een exclusieve groepsreis die de geschiedenisboeken in zal gaan? Wij regelen in samenwerking met onze partner compleet ontzorgde reisarrangementen die alle facetten dekken, waarbij u kunt denken aan accommodaties, transfers, maaltijden en ook activiteiten.

Op vleugels naar Valencia

Onlangs hebben we een complete groepsreis naar Valencia mogen verzorgen. Deze stad, doordrenkt van geschiedenis en moderne charme, biedt een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Geniet drie dagen lang van een onbezorgd arrangement, boeiende groepsactiviteiten en bewonderenswaardige bezienswaardigheden. Samen met uw groep ontdekt u dat Valencia veel meer te bieden heeft dan alleen historie. Het is een van de meest trendy en veelzijdige steden in Europa. Dus laat u verrassen door de exclusieve ervaring naar deze Europese schat.

Een indrukwekkende start van uw reis

Uw groepservaring begint ver voor het moment waarop u de straten van Valencia betreedt, namelijk bij de privévlucht. Geniet van een stressvrije belevenis, zonder lange wachtrijen, chaos of overvolle terminals. Op het vliegveld wacht een medewerker bij een speciale incheckbalie op uw groep, en een luxe privévliegtuig staat gereed voor vertrek. Aan boord ervaart u ruimte en comfort, terwijl u verwend wordt met heerlijke hapjes en drankjes naar keuze. Voor u het weet bent u geland, en staan chauffeurs klaar om u naar de betoverende oudheid van Valencia te brengen.

Dag 1: Aankomst

In de middag krijgen alle reizigers de kans om zich te installeren in hun kamers en, na een smakelijke lunch, Valencia te verkennen. De gasten wordt de vrijheid geboden om zelf een activiteit te kiezen die het beste bij hun interesses past. Of het nu gaat om een ontspannen fietstour door de pittoreske straten van de stad, een boeiende stadstour die u meeneemt door de rijke geschiedenis en cultuur, of een smaakvolle tapastour langs de culinaire hoogtepunten van Valencia – de keuze is aan uw gasten.
’s Avonds wordt u verwend met een heerlijk gezamenlijk diner, waar u de gebeurtenissen van de dag kunt bespreken en kunt genieten van de culinaire hoogstandjes die Valencia te bieden heeft. Een perfecte afsluiting van een indrukwekkende eerste dag in deze prachtige stad.

Dag 2: Verken Valencia in een dag

U begint de dag in alle rust in het schitterende Valencia. Wederom hebben uw gasten vandaag de keuze voor een activiteit. Gezamenlijk wordt er geluncht en uw gasten hebben de middag volledig vrij te besteden. Of het nu gaat om een winkelavontuur in de levendige straten, ontspanning op een zonnig terras met een prachtig uitzicht, of een wandeling door l’Oceanogràfic – het grootste en modernste zeeaquarium van Europa – de keuze is geheel aan hen.

Voor de echte paella moet u natuurlijk in Spanje zijn. U dineert aan de boulevard. De avond sluiten we af met een drankje aan het strand.

Dag 3: Vertrek

Het is alweer de laatste dag in het betoverende Valencia. Na een smakelijk ontbijt staat er een comfortabele transfer klaar om u naar de luchthaven van Valencia te brengen voor uw terugvlucht naar huis.
Voordat u vertrekt, heeft u nog de gelegenheid om de laatste indrukken van deze prachtige stad op te doen. Misschien wilt u nog een korte wandeling maken door de schilderachtige straten, een laatste souvenir oppikken in een lokale boetiek, of genieten van een ontspannen moment op een terras met uitzicht op de Spaanse zonovergoten omgeving.
Tijdens de terugvlucht kunt u terugblikken op de onvergetelijke ervaringen die u in Valencia hebt opgedaan. Het privévliegtuig staat opnieuw garant voor comfort en luxe, waardoor u ontspannen kunt terugkeren naar huis.

Een exclusieve groepsbeleving met Premium Plus Service

Premium Plus Service is de nieuwste service van Global Aviation. De luxe zorgeloosheid die u gewend bent van uw vlucht, hebben we vertaald naar volledig verzorgde privé- en groepsreizen, inclusief vlucht, verblijf en activiteiten, geheel op maat samengesteld. Van een romantisch weekend in Venetië tot vakantie op Ibiza, toegang en verblijf bij de Formule 1 in Monaco of een stedentrip in New York. Niets is onmogelijk, en luxe is standaard inbegrepen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bovenstaande reis naar Valencia is één van de vele mogelijkheden. Heeft u zelf al een bestemming op het oog? Elke reis wordt op maat gecreëerd naar uw wensen. Interesse in uw eigen volledig verzorgde reis? Vraag direct een offerte aan op maat.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar