Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Geen wachtrijen, geen annuleringen, geen stress!

De aanvragen voor vakantie- en zakenreizen zijn behoorlijk gestegen bij Global Aviation, want Schiphol is op dit moment (en waarschijnlijk de hele zomer) geen aantrekkelijke vertrekbasis meer. En daar houdt het niet mee op, want het probleem van de enorme wachtrijen en annuleringen vergroot zich inmiddels als een olievlek door veel Europese luchthavens. En dat kan, zeker zakelijk, behoorlijke consequenties hebben!

Het missen van die belangrijke deal, hoeveel financiële consequenties kan dat hebben? En dan praten we nog niet over het kostbare tijdverlies, de stress en onzekerheid. Dan is die veiligheid van relaxed instappen, op tijd afgezet worden en die zekere terugvlucht … onbetaalbaar, toch?

En wat betreft die vakantiereis; wat is er dan nog fijner om in de vakantiestemming en op het afgesproken tijdstip je auto bij Global Aviation voor de deur zetten, direct in te stappen, terwijl je koffers worden ingeladen en voor je het weet zit je samen in de avondzon op jullie favoriete terras met je hondje onder de tafel i.p.v. geïrriteerd nog zitten wachten in de vertrekhal.

Want Global Aviation regelt het voor je!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte of een snelle prijsindicatie!

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar