Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Vlieg in stijl naar EURO2024!

UEFA EURO2024 DUITSLAND

In juni is het eindelijk zo ver! Zowel het Nederlands als het Belgisch elftal zullen de Duitse voetbalvelden betreden om deel te nemen aan het Europees Kampioenschap. Inmiddels zijn de eerste vluchten hiervoor al geboekt. Wilt ook u graag deel uitmaken van dit sportieve spektakel? Met onze privévliegtuigen bereikt u binnen 1,5 uur één van de speelsteden waar Nederland en België zullen schitteren. Bij ons ervaart u een vliegreis in alle comfort, stijl en luxe, rechtstreeks naar uw favoriete voetbalstad!

Van privéjet tot Boeing

Ontdek de wereld van flexibel reizen met Global Aviation! ’s Ochtends heen en na de wedstrijd direct terug? Geen probleem! Van luxe privéjets tot ruime airliners, bij ons vind u altijd het ideale vliegtuig voor uw groep.

Neem contact op

 

Bij Global Aviation bepaalt u de regels. Kies uw eigen vertrektijden, selecteer uw favoriete luchthaven van vertrek en beleef een exclusieve reiservaring met alleen uw groep aan boord. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u te verwennen met onze uitstekende service.

Wacht niet langer! Wij zorgen ervoor dat u er live bij bent wanneer de beste teams van Europa strijden om de felbegeerde titel. Klik op onderstaande button om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Speelschema Nederland en België

Speelschema Nederland Groep D
16/06/24 15.00 uur Polen – Nederland | Hamburg
21/06/24 21.00 uur Nederland – Frankrijk | Leipzig
25/06/24 18.00 uur Nederland – Oostenrijk | Berlijn

Speelschema België Groep E
17/06/24 18.00 uur België – Slowakije | Frankfurt
22/06/24 21.00 uur België – Roemenië | Keulen
26/06/24 18.00 uur Oekraïne – België | Stuttgart

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar