Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Verrassend populaire bestemmingen 2021

Het was een drukke zomer! Mede door alle coronaregels was het een uitzonderlijke drukte in de ‘private flying’ sector. En dat gaf onze top 5 van populaire bestemmingen van 2021 een paar verrassende wijzigingen. Nog even eruit naar zo’n opvallende locatie … en waarom daar? Zo ziet de top 5 eruit:

  • Olbia – Deze plaats op Sardinië staat dit jaar met stip bovenaan.
  • Ibiza – Jarenlang op nr. 1 en nu gezakt naar de 2de plaats. Door de sluiting van de clubs? Waarschijnlijk niet, want de meeste van onze gasten die naar Ibiza gaan, komen zelden in een club.
  • Nice / Cannes – nog steeds heel populair.
  • Griekenland – Dit jaar is Griekenland enorm populair. Uiteraard Mikonos maar ook het schiereiland Peloponnesos (dus niet alleen populair bij het Koningshuis!) en nog vele andere eilanden.
  • Palma de Mallorca / Tivat / Zadar / Malaga / Faro en Florence – Bestemmingen die wij regelmatig zagen terugkeren in de afgelopen zomer, als onderdeel van de 2000 bestemmingen!! in Europa die wij aanvliegen.

Wilt u meer weten over het hoe en waarom van deze locaties? We vertellen het u graag. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden, eventueel ook i.v.m. alle (Europese) covid maatregelen. Voor uitgebreide informatie kijk ook op onze pagina vakantiereizen.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar