Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Bijzondere vluchten in 25 jaar Global Aviation

Met familie en vrienden naar een bruiloft in Toscane, duizenden voetbalfans met vele vliegtuigen naar het Europees kampioenschap voetbal, de eerste privéjet die wij samen met een klant hebben aangekocht. Met ons prachtig product maken wij bijzondere dingen mee. Maar het blijft ook mooi om dagelijks klanten te verwennen als zij op vakantie gaan.

Een kleine opsomming van een aantal opmerkelijke gebeurtenissen die de afgelopen 25 jaar plaatsvonden:

Privejets

  • Een klant boekt een privéjet voor een verrassingsvlucht voor hem en zijn vrouw naar Venetië. Pas nadat ze geland zijn weet zijn vrouw dat ze in Venetië zijn aangekomen. De gondel lag al bij de luchthaven klaar voor een romantisch begin van een geweldig weekend.
  • DJ’s vlogen maanden lang Europa door met een privéjet voor hun zomertour. Dagelijks vlogen zij naar Ibiza, Split, Londen, Brussel, Tenerife, Faro, Rimini, etc. Uiteraard werd het toestel bestickerd met naam en logo.
  • In de loop der jaren hebben wij velen klanten begeleid bij de aanschaf van een privéjet. Van kleine Small Jets tot grote Large VIP Jets. Een specialisatie die de afgelopen jaren enorm is toegenomen bij Global Aviation.
  • Tevens zijn wij in 25 jaar naar de meest bijzondere bestemmingen gevlogen waaronder: Bora Bora (Frans-Polynesië) , Kathmandu (Nepal), Quito (Ecuador), Hobart International (Tasmanië), Yuzhno-Sakhalinsk (Rusland), Saint Barthélemy / Saint Vincent en de Grenadines (Caribisch gebied), Kittila (Finland / Lapland) en Little Tubu Camp Airstrip (Botswana).

Groeps- en incentivereizen

  • Een bruiloft in Toscane. 90 gasten vertrekken, inclusief het aanstaand bruidspaar, vanuit Rotterdam naar Pisa. Alles was tot in de puntjes verzorgd en uiteraard stond de champagne aan boord al koud.
  • EK / WK voetbal in Portugal, Zwitserland / Oostenrijk, Duitsland, etc. Duizenden fans werden naar de wedstrijden gevlogen met tientallen vliegtuigen. Met privéjets voor de bobo’s en de fans met de grotere Boeing en Airbussen. Zelfs de Boeing 747 met meer dan 500 stoelen werd meerdere malen door ons ingezet.
  • Crew changes naar Siberië voor de offshore industrie waren altijd een uitdaging door de dreigende weersomstandigheden. Met een 50-persoons Regional Jet vanuit Moskou naar Siberië waar wij helikopters van het type MIL-8 klaar hadden staan om de passagiers aansluitend door te vliegen naar een heliplatform aan de kust.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar