Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Aankoop privéjet – De voordelen en service van Global Aviation

Een weekendje Cannes, dagje shoppen in Berlijn of in een paar dagen op en neer naar New York. Met een eigen privéjet gaat dit sneller dan u denkt! Wist u bovendien dat ook steeds meer ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om een privéjet te kopen onderzoeken? De aankoop heeft namelijk vele voordelen. Zo is het toestel altijd voor u beschikbaar en vliegt u met uw eigen piloten. Ook kunt u uw tijd optimaal benutten.

Omdat er veel komt kijken bij de aankoop van een privéjet, adviseert Global Aviation u graag. Daarbij nemen wij u tijdens het aankoopproces veel uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere prioriteiten. Hier leest u wat de voordelen van het aanschaffen van een privéjet zijn en hoe Global Aviation u hierbij kan helpen.

Voordelen aankoop privéjet

Wilt u een privéjet aanschaffen, maar heeft u nog net dat laatste zetje nodig? Dan overtuigen wij u graag met de voordelen die erbij komen kijken als u een privévliegtuig koopt.

U bepaalt alles helemaal zelf
Heeft u een privéjet in uw bezit, dan heeft u alles zelf in de hand. Zo zet u:

  • De bestemming
  • De dag van vertrek
  • Het tijdstip van vertrek

helemaal naar eigen hand.

Daarbij heeft u uw privéjet altijd ter beschikking. En gebruikt u deze een tijdje niet? Dan kunt u het toestel altijd nog verhuren. Op die manier verdient u een deel van de kosten weer terug. Bekijk ook een indicatie van de kosten voor de aankoop van een privéjet.

Luxe zitplaats
Uiteraard bepaalt u zelf hoe luxe u wenst te vliegen. U heeft onder andere de keuze uit kleine privéjets met vier stoelen, maar ook kan Global Aviation u helpen bij de aanschaf van grotere exemplaren met minimaal tien luxe zitplaatsen en bedden aan boord.

Volop privacy
Als u incognito wilt reizen, dan biedt een privéjet absoluut uitkomst. Uw privacy is voor ons uitermate belangrijk en u kunt zelfs, indien gewenst, onder een andere naam reizen.

U reist in stijl
Heeft u een goede band met uw zakenrelaties? Dan kunt u deze band uitstekend behouden met uw eigen vliegtuig. Zo voeren jullie dat ene overleg nog even in opperste concentratie uit tijdens een comfortabele vlucht.

Aankoop privéjet en de service van Global Aviation

U wilt een privéjet kopen. Maar waar moet u beginnen? De aanschaf van privévliegtuigen is een echte niche, want elke eigenaar hanteert zijn eigen criteria. Wilt u bijvoorbeeld alleen zelf met uw privéjet vliegen of wilt u het toestel ook kunnen verhuren?

Global Aviation helpt u graag bij alle keuzes die u moet maken. Wij hebben de kennis, ervaring en contacten om het gehele proces van operationeel advies tot het commerciële management van de aanschaf van uw privéjet uit te voeren. U geeft alles uit handen en wij zorgen dat aan uw wensen wordt voldaan.

Neem daarom snel contact met ons op en geef uw specifieke wensen door. Aan de hand hiervan geven wij een advies op maat. Ook begeleiden wij u bij de onderhandelingen met de verkopende partij, rekening houdend met uw eisen en budget.

Heeft u uw privéjet eenmaal aangeschaft, dan kunt u daarna nog steeds een uitmuntende service van Global Aviation verwachten. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd professioneel en veilig vliegt. Ook zijn wij altijd op de hoogte hoe u de maximale waarde van uw privéjet kunt behouden.

In de praktijk: de Bombardier Global 5000

In februari 2020 mocht Nederland de Bombardier Global 5000 verwelkomen. Dit is – op de privéjet van onze koning na – het grootste privévliegtuig van Nederland. Wij mochten de klant die dit toestel heeft aangeschaft bij het gehele proces begeleiden. Zo gaven wij onder andere advies over het type vliegtuig, de concrete aanschaf en de selectie van de bemanning. Ook verzorgen wij nog steeds de verhuur van dit bijzondere vliegtuig.

Contact en meer informatie

Wilt u een privéjet aanschaffen maar bent u er nog niet helemaal uit voor welk vliegtuig u moet kiezen? En bent u sowieso benieuwd wat er allemaal nodig is om een privétoestel te kopen? Global Aviation is u graag van dienst. Wij helpen u met de aankoop en zorgen voor het management van uw privéjet.
Neem daarom contact met ons op en wij geven u uitgebreide informatie over het aanschaffen van een eigen vliegtuig en prijsindicaties.
U kunt bellen met +31 88 888 6 111 (NL) of +32 3 80 84 595 (BE).

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar