Select your language:

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Ambulancevluchten charteren; vliegen met extra zorg

Repatriëring! Het eerste wat u wellicht te binnen schiet zijn de ambulancevliegtuigen bij het ophalen van mensen met een beenbreuk tijdens hun wintersport vakantie. Maar Global Aviation wordt ook ingezet om bijvoorbeeld een zieke medewerker terug te halen uit een Afrikaans land of voor een medische spoedvlucht van een patiënt naar een specifiek ziekenhuis.

Global Aviation voorziet in een breed scala aan volledig ingerichte vliegende ambulances voor diverse doelen en urgentiegevallen.

ambulancevluchten

Een ambulancevliegtuig is voorbereid op elke specifieke situatie

Het ambulancetoestel, het medisch team en de benodigde apparatuur worden afgestemd op de specifieke zorg die de patiënt (of vlucht) nodig heeft. Want het kan hier gaan om een enkele patiënt of meerdere patiënten tegelijk, incl. eventueel meevliegende familieleden. De toestand van de patiënt(en) en het aantal passagiers bepalen hierbij de inzet van het juiste medische vliegtuig en de mate van medische begeleiding.

Repatriëring van deur-tot-deur

Het kan gebeuren dat u op vakantie ernstig ziek wordt óf dat u of een familielid betrokken raakt bij een ernstig ongeluk. Dan is het volkomen begrijpelijk dat de patiënt zo snel mogelijk wil terugkeren naar zijn of haar vertrouwde omgeving en/of eigen arts, e.e.a. met goedkeuring uiteraard van de behandelend arts ter plaatse. Inzet van ambulances van en naar de luchthaven en het vervoer van begeleiders en meegereisde familieleden wordt vanzelfsprekend ook door ons geregeld.

ambulancevlucht

Ambulancevluchten met additionele diensten

Er komt natuurlijk wel wat kijken bij het medisch vervoer van personen. Ook hiervoor heeft de luchtvaart strenge bepalingen. Dat betekent dat er naast de ambulancevlucht zelf nog van alles geregeld moet worden.

Daarbij kunt u denken aan:
  • Regelen ambulances van en naar luchthaven
  • Evt. inzet medische helikopters
  • Repatriëring uit moeilijk bereikbare of risicovolle gebieden
  • Evt. coördineren van snelle, aansluitende (medische) vluchten
  • Regelen specialistisch medisch personeel en -apparatuur
  • Communicatie tussen medici, familie en luchtvaartpersoneel
  • Ambulancevluchten voor orgaantransplantatie
  • Administratie

Fout: Contact formulier niet gevonden.