Select your language:

“Wij hebben echt genoten van de verzorging en de goede vlucht die
wij gisteren mochten ontvangen. Alles was vanaf het begin tot dat
wij in Rotterdam landen prima verzorgd, dus je heb niets te veel gezegd,
dat wij wel eens verwend konden worden om zo te reizen.”

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Begin uw vakantie in stijl met privéjet vakantiereizen

Wilt u optimaal genieten van uw vakantie en de stress en het gedoe van openbaar vliegen vermijden? Laat het regelen maar aan ons over en kies voor onze privéjet vakantiereizen. Met onze exclusieve service kunt u in alle comfort en luxe reizen, zonder wachtrijen en het gesjouw met bagage. Door onze persoonlijke service zorgen wij ervoor dat uw vakantie al begint op het moment dat u het vliegveld binnen stapt.

Wij staan u bij aankomst op de luchthaven op te wachten en nemen uw bagage direct van u aan. We regelen alles, tot aan de transfer en indien gewenst de accommodatie van vakantiebestemming. Zorgeloos de vakantie beginnen en ondergedompeld worden in comfort en luxe, dat zijn privéjets voor vakantiereizen bij Global Aviation.

prive-jet voor vakantiereizen

Privéjet vakantie zonder wachtrijen

Uw vakantietijd is kostbaar en wij begrijpen dat u die liever niet wilt verspillen in lange wachtrijen op de luchthaven. Met een privéjet vakantiereis vermijdt u deze wachttijden volledig. U ‘checkt in’ op de tijd dat u het beste uitkomt – 15 minuten voor vertrek vinden wij voldoende – neemt een lekker hapje en vakantiedrankje in de VIP lounge van de luchthaven en stapt vervolgens aan boord. Daar staat onze crew klaar om u persoonlijk te verwelkomen en voor een comfortabele vlucht te zorgen. Ook staan we klaar om uw bagage in en uit te laden, waardoor u zich alleen maar hoeft te ontspannen tijdens uw privéjet vakantie. 

Comfort en luxe tijdens uw privéjet vakantiereis

Er is een scala aan luxe voorzieningen om uw reis nog aangenamer te maken. U kunt genieten van heerlijke maaltijden, verfrissende drankjes en entertainmentopties, allemaal op maat gemaakt naar uw wensen. Speel een spelletje met de kinderen of drink champagne met vrienden of uw geliefde om de vakantie in te luiden. Daarnaast biedt een privéjet u ook volledige privacy. U kunt reizen met uw familie of vrienden zonder gestoord te worden door andere passagiers. U heeft uw eigen ruimte om te ontspannen, te werken of gewoon te genieten van de tijd met uw dierbaren.

prive-jet voor vakantiereizen
prive-jet voor vakantiereizen

Privéjet vakantie met persoonlijke aandacht

Wij vervullen graag al uw wensen vóór, tijdens en na de vlucht. Neemt u graag uw trouwe viervoeter mee op vakantie? Geen enkel probleem, honden mogen gewoon met u mee aan boord in de cabine. Een verre reis naar Azië of liever citytrippen door Europa? U heeft volledige flexibiliteit over uw reisschema. Vertrek op een tijdstip dat u het beste uitkomt en land op de luchthaven van uw keuze. Wij regelen het graag voor u. Tot in de puntjes.

Bekijk het overzicht van de beschikbare privéjets.

Fout: Contact formulier niet gevonden.