Select your language: nlen

Oogverblindend Marrakech

Een combinatie van Marrakech en Ouirgane leent zich uitstekend voor relaxen en leuke activiteiten.

U verblijft in boutiquehotel La Sultana op 10 minuten lopen van het Jamaa El Fna-plein en in Domaine Malika bij het Atlasgebergte.

Programma

Dag 1    U vliegt met uw privéjet vanaf de luchthaven van uw keuze naar Marrakech. U heeft een privé transfer naar uw hotel en geniet van een gastronomische maaltijd.

Dag 2 / 3    Aan de hand van uw wensen worden diverse activiteiten gepland waaronder een privé city tour met een gids en chauffeur, golfen in het golfresort Marrakech, een selfdrive jeeptour door Desert d’Agafay (inclusief assistentiewagen), etc. Of kiest u liever voor de spa en een ontspannende massage?

Dag 4 / 5    Domaine Malika is gelegen in een grote vallei met olijf- en pijnbomen die wordt omringd door het Atlasgebergte. Uiteraard bezoekt u het mooie Atlasgebergte met gids en auto met chauffeur en staat tevens een bezoek aan een Berberdorp op het programma. Het Atlasgebergte leent zich uitstekend voor spannende activiteiten maar ook hier kunt u kiezen voor de “relax-mode” want het programma wordt geheel op uw wensen afgestemd.

Dag 6    De bemanning staat voor u klaar en u vliegt snel en comfortabel terug in uw privéjet.

Reissom: vanaf € 6.600,- per persoon (op basis van 8 personen)

Blog 3 Blog 4