Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Online prijsindicatie wordt breed gebruikt. Zó makkelijk!

Prijsindicatie-app breed gebruikt!
De wereld is – vanuit Corona oogpunt weer open en de zakelijke reizen en aanstaande lente- en zomervakanties geven blijkbaar aanleiding om volop gebruik te maken van onze nieuwe prijsindicatie-app. Bij het zoeken naar bestemmingen, het plannen van vakanties of zelfs een kostenraming voor een lang weekend. Het biedt blijkbaar veel alternatieven en nieuwe ideeën/opties, waar we dan ook uitzonderlijke aanvragen voor krijgen.

De voordelen? Geen aanvraag, geen concrete gegevens, dus geen officiële offerte, maar gewoon even een snelle check voor een kostenindicatie voor uw privéjet. Met direct online resultaat! Plaats van vertrek – Plaats van aankomst – Aantal personen (tot 50 passagiers) – en voilà … direct een overzicht van beschikbare vliegtuigen met prijsindicatie.

Zoals gezegd; geschikt voor één of meerdere passagiers, maar ook voor groepsreizen tot 50 personen. Meer dan 50 passagiers? Stuur een e-mail naar info@globalaviation.nl en u krijgt direct een prijsindicatie retour. Het lijkt wel een webshop, zó makkelijk!

Indien het uw interesse heeft, kunt u direct op de indicatieve prijs klikken, uw gegevens invullen en verzenden. U ontvangt dan per omgaande een concrete offerte.

KLIK HIER voor een snelle test!

Prijsindicatie Global Aviation

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar