Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Get the Ibiza vibes!

Denk aan Ibiza, en u ziet onmiddellijk de adembenemende stranden, pittoreske baaitjes, historische bezienswaardigheden zoals het oude centrum van Dalt Vila, de kleurrijke hippiemarkten en de uitmuntende restaurants, waaronder enkele met Michelinsterren.

Op vleugels naar Ibiza

Stap aan boord van de Cessna Citation CJ3 van Global Aviation, waar een selectie van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes op u wacht. In slechts 2,5 uur tijd brengt onze privéjet u naar dit veelzijdige eiland, waar een chauffeur u opwacht om u naar het OKU resort te brengen.

Het OKU Ibiza resort is gelegen tussen glooiende heuvels en biedt een vijfsterrenervaring op slechts een steenworp afstand van de idyllische baai Cala Gracio.

Een ervaring die u niet vergeet

Begin uw dag met een verkwikkende yogales, gevolgd door ambachtelijke koffie en een voortreffelijk ontbijt. ’s Avonds kunt u genieten van internationale gerechten met een Japanse twist, inclusief dagelijks verse vis, lokale wijnen en voortreffelijke cocktails.

Een avond bij de beroemde openluchtclub Ushuaïa, waar wereldberoemde DJ’s draaien en getalenteerde dansers de sfeer verhogen, mag zeker niet ontbreken.

All-in prijs voor een privévlucht, transfers en een twee weken durend verblijf in een OKU villa op basis van vier personen: € 103.000,-

Volledig verzorgde vakanties per privéjet met Premium Plus Service

Premium Plus Service is de nieuwste service van Global Aviation. De luxe zorgeloosheid die u gewend bent van uw vlucht, hebben we vertaald naar volledig verzorgde privé- en groepsreizen, inclusief vlucht, verblijf en activiteiten, geheel op maat samengesteld. Van een romantisch weekend in Venetië tot vakantie op Ibiza, toegang en verblijf bij de Formule 1 in Monaco of een stedentrip in New York. Niets is onmogelijk, en luxe is standaard inbegrepen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bovenstaande reis naar Ibiza is één van de vele mogelijkheden. Heeft u zelf al een bestemming op het oog? Elke reis wordt op maat gecreëerd naar uw wensen. Interesse in uw eigen volledig verzorgde reis? Vraag direct een offerte aan op maat.

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar