Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Corona geeft privéjetverhuur enorme vlucht

EINDHOVEN – Corona heeft de ‘vaste’ bubbel van privéjethuurders volledig lek geprikt! Zelfs nu de wereld in rap tempo weer opengaat blijft de vraag extreem hoog! Hoe dat kan? Stephan van den Hurk van Global Aviation, verhuurder van vliegtuigen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, heeft hier wel een verklaring voor. “Het lijkt erop dat Corona voor een grote groep potentiële klanten naast de luxe-, ook hun efficiënt/commerciële ogen heeft geopend!”

Met 27 jaar ervaring in deze branche heeft hij dit nog nooit meegemaakt. De (corona) noodzakelijkheid, in combinatie met commerciële voordelen zoals enorme tijdwinst, hebben de markt flink in beweging gezet. Een normale vergadering in het buitenland via (passende) lijnvluchten, met alle drukte en oponthoud op de luchthavens, bleek van drie volle dagen naar één werkdag te kunnen gaan. Intercontinentale bestemmingen bleven door het gebruik van privéjets bereikbaar. En samen met de prettige ‘bijkomstigheid’ van de luxe heeft deze trend zich ineens ook doorgezet in een groeiende aanschaf van privéjets.

Daarnaast heeft Corona ook alle voordelen van de privéjet vakantievluchten enorm gemotiveerd. Het vermijden van mensenmassa’s op luchthavens, het veilige gevoel met alleen de familie aan boord, blijken belangrijke argumenten. En door de grote vloot, van luxe privéjets tot grote vliegtuigen voor groepsreizen, blijkt er voor ieder probleem (24/7) een passende oplossing te zijn.

Zij zijn ook trots de grootste privéjet op de Nederlandse markt onder hun beheer te hebben. Bekijk deze nieuwe Bombardier Global 5000 op video of neem een snel kijkje aan boord

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Global Aviation, tel.nr: +31 – 88 888 6 111 | E-mail: info@globalaviation.nl

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar