Groepsreizen naar sportevenementen

Een Champions Leaguefinale, Max Verstappen in Monaco, de ontknoping van de Tour de France of de voelbare spanning van de Olympische Spelen? Zo’n uniek sportevenement is natuurlijk een ideale gelegenheid om uw relaties in de watten te leggen.
Met uw eigen privéjet, op de door u gewenste tijden, naar de door u aangegeven bestemming, exclusief voor u en uw gasten… tot in de puntjes verzorgd!

Groepsreizen en incentivereizen

Formule 1

Met een privéjet naar Nice, en bij aankomst staan de helikopters klaar om uw gasten in 7 minuten naar Monaco door te vliegen… welkom bij de Grand Prix Formule 1 van Monaco! Elk jaar in mei weer hét evenement van het voorjaar. En de populariteit blijft groeien, mede aangedreven door de goede prestaties van onze nationale trots. Maar ook een bezoek aan de Grand Prix van Hongarije is zeker de moeite waard; en hebt u weleens de prachtige stad Boedapest van dichtbij gezien?

Groepsreizen en incentivereizen

Sport verbroedert

Sport verbindt en verbroedert, dus ook u en uw relaties. De Olympische Spelen, het WK rugby, de hockey ‘Champions Trophy’ of een chique concours hippique? Deze speciale sportevenementen brengen altijd iets bijzonders met zich mee, een mooie aanleiding dus voor een exclusieve incentive!

contact_met_global_aviation

Werledkaart-Global-Aviation

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar;

+31 - 88 888 6 111