Select your language:

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Groepsreizen naar sportevenementen

Wat is nou een uniekere manier om uw relaties te verassen en in de watten te leggen, dan een groepsreis te organiseren naar sportevenementen in het buitenland? En dat in alle luxe en comfort van een van onze privéjets! Of het nu gaat om een Champions League finale, Max Verstappen in Monaco zien, de beslissende etappes van de Tour de France of de Olympische Spelen, wij regelen uw groepsreis naar sportevenementen die aan al uw behoeftes voldoet.

Aankleding met uw team- of bedrijfslogo erop? Culinaire cateringwensen? Of wilt u gewoon volledig ontzorgt worden en een exclusieve ervaring bieden voor uw relaties? Laat het regelen van groepsreizen naar sportevenementen dan aan ons over, want wij verzorgen alles tot in de puntjes.

Privejet verhuur

Met privéjet naar een voetbal finale

Groepsreizen naar sportevenementen zijn in trek! Of het nu gaat om een spannende wedstrijd van de Champions League finale of de opwinding van een EK- of WK-toernooi, voetbal blijft door de jaren heen de favoriete keuze voor groeps- en incentivereizen. Deze sport biedt de perfecte gelegenheid voor een korte trip van één tot twee dagen. En waarom zou u het niet combineren met een verkenning van een prachtige stad, inclusief een heerlijke maaltijd of diner op een bijzondere locatie? Misschien zelfs met een overnachting erbij? Vertrouw erop dat dit een reis wordt die in het geheugen gegrift blijft staan!

Niet alleen voetballiefhebbers, maar ook voetbalteams kiezen vaak voor het charteren van een privévliegtuig. Met comfort en privacy als prioriteit, kunt u zelfs uw businessclubleden en sponsors meenemen. Bovendien vliegen we naar wel zo’n 2000 luchthavens in Europa en maar liefst 10.000 wereldwijd.

Groepsreis naar Formule 1

Groepsreizen naar sportevenementen zoals de Formule 1 zijn heel populair. Stap aan boord van een privéjet richting Nice, waar bij aankomst helikopters klaarstaan om uw gasten in slechts 7 minuten naar Monaco te vervoeren. Hier wacht de Formule 1 Grand Prix van Monaco op u! Dit jaarlijkse evenement in mei is dé highlight van het voorjaar. De populariteit blijft groeien, mede door de indrukwekkende prestaties van ons nationale racetalent. Maar vergeet ook de Grand Prix van Hongarije niet, deze is absoluut de reis waard. En heeft u al eens prachtige stad Boedapest bewonderd?

Privejet verhuur
Privejet verhuur

Per privéjet naar de Tour de France

Kies voor de absolute topervaring met Global Aviation! Beeld u eens in: als trotse sponsor van een team vliegt u dagelijks met uw belangrijkste relaties naar de sensationele finish van de Tour de France etappes. En dat is nog niet alles – een andere onvergetelijke gelegenheid is het bezoek aan de adembenemende aankomst van de Tour de France in het iconische Parijs.

De magie van La Grande Boucle blijft ongeëvenaard en wij hebben de sleutel om deze magie te ontsluiten. Met de overvloed aan vliegvelden in heel Frankrijk zorgen wij keer op keer voor een soepele landing nabij de locatie van de etappefinish. Maar daar houdt het niet op. Frankrijk biedt een schatkist aan prachtige kastelen, waardoor de verleiding om een vleugje luxe toe te voegen aan uw avontuur onweerstaanbaar wordt. Een onvergetelijke overnachting in een kasteel en een bezoek aan een wijnlandgoed met culinaire maaltijden maken uw incentive tot een onvergetelijke ervaring. En geloof ons, uw gasten zullen deze herinnering voor altijd koesteren en uw toewijding niet snel vergeten. Laat Global Aviation uw sleutel zijn tot buitengewone momenten en uitzonderlijke reisbelevingen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.