Select your language:

“Ik wil je nog even bedanken voor de uitstekende service. Onze trip is een doorslaand succes geweest, en de vluchten tussen Rotterdam en Tarbes hebben daar zeker aan bijgedragen.”

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Groepsreizen en incentivereizen

Met uw vriendengroep op reis of op zoek naar een exclusieve manier om uw personeel te verrassen? Dan zijn onze groepsreizen en incentivereizen een perfecte uitkomst! U bepaalt de mate van luxe en wij regelen alles tot in de puntjes voor een onvergetelijke reis voor de hele groep. 

Kies voor een van onze privéjets voor groepen, zoals onze Regional Aircraft of onze Airliners. Voor elke groepsgrootte en elke gelegenheid hebben wij een passend vliegtuig dat klaar staat voor vertrek. Bel ons gerust, dan vertellen we u meer over alle mogelijkheden.

groeps en incentivereizen

Groepsreizen en incentivereizen per privéjet

Onze groepsreizen en incentivereizen zijn de perfecte manier om prestaties te belonen of om met de groep op avontuur te gaan. U bepaalt de vertrektijd, luchthaven van vertrek en aankomst, catering aan boord, de mate van luxe en nog veel meer. Gepersonaliseerde aankleding waar uw logo op bedrukt is? Dat kan! Wij denken aan alle details voor een exclusieve en onvergetelijke groepsreis. Ook wanneer u op het vliegveld staat met uw vriendengroep of team en de lijndienst plotseling gecanceld is, dan zorgen wij in no-time dat u zo snel mogelijk toch naar de gewenste bestemming vliegt.

Bedrijven en overheden charteren hun vliegtuig bij Global Aviation voor:

  • Groepsreizen
  • Incentive reizen
  • Beursreizen
  • Congressen en symposia
  • Sportreizen
  • Aflossing offshore bemanning
  • Product presentaties
  • Pers- en dealerreizen
  • Vervoer medewerkers (corporate shuttle)

 

Privejet verhuur
groeps en incentivereizen

Ondergedompeld in luxe tijdens de groepsreizen of incentivereizen

Met het handige ‘VIP-Valet Parking’ laat u uw gasten, lekker brutaal, gewoon voor de deur parkeren. Wij zorgen voor de rest! Vervolgens gaan ze naar een incheckbalie die speciaal voor hun vlucht is gereserveerd en dan direct door naar het buffet voor een hapje en een drankje. Dit gevoel van verwennerij krijgt een mooie climax als uw gasten daarna instappen in het door u gereserveerde luxe privévliegtuig.

Extra luxe voor uw groepsreizen en incentivereizen

De captain verwelkomt uw gasten aan boord met een persoonlijke boodschap. Aan boord wordt alles volgens uw wensen verzorgd met luxe catering, champagne, wijn, of een ander lekker drankje. Als kers op de taart worden uw gasten bij terugkomst in Nederland aan de gate ontvangen met een ‘Happy Landing Service’ zoals bloemen of een ander geschenk naar keuze.

groeps en incentivereizen

Fout: Contact formulier niet gevonden.