Groepsreizen en incentivereizen

Als dit niet motiveert, of beloont? Een incentive met een privé vliegtuig, dat is een goed begin voor (of einde van) een mooie prestatie. Dus om die incentive recht te doen en niets aan het toeval over te laten, is een privé chartervlucht, waarbij u alles zelf in de hand houdt, een verstandige beslissing.
U bent tenslotte de gastheer! En u bepaalt dus ook de mate van (extra) luxe, want een privévliegtuig arrangement is natuurlijk al een beloning op zich!

Groepsreizen en incentivereizen

Groepscharters met een privévliegtuig, pure verwennerij!

Met het handige ‘VIP-Valet Parking parkeren’ laat u uw gasten, lekker brutaal, gewoon voor de deur parkeren, en laat de rest aan anderen over! Vervolgens gaan ze naar een incheckbalie die speciaal voor hun vlucht is gereserveerd en dan direct door naar de VIP lounge voor een hapje en een drankje. Dit gevoel van verwennerij krijgt dan een mooie climax als uw gasten tenslotte instappen in het door u gereserveerde luxe privévliegtuig!

Groepsreizen en incentivereizen

Pre- and Inflight Services

U kunt de vlucht extra aankleden of het juist standaard houden: onze afdeling ‘Pre- and Inflight Services’ regelt dit allemaal voor u.

Bekijk het overzicht met onze speciale services.

Bekijk het overzicht van de beschikbare vliegtuigen.

contact_met_global_aviation

Werledkaart-Global-Aviation

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar;

+31 - 88 888 6 111