Crew change, ook op ‘onmogelijke’ locaties

Uw medewerkers zitten soms op plaatsen waar ze niet à la minute weg kunnen, zoals bijvoorbeeld een booreiland in de Noordzee, een boorschip bij Trinidad of bij een klein, afgelegen vliegveld als Scatsta Airport op de Shetlandeilanden.

Lijndiensten vliegen maar naar een beperkt aantal bestemmingen in de wereld en meestal niet naar de plaats waar juist úw activiteiten plaatsvinden. Er is in deze tijd altijd wel een mogelijkheid om er te komen, maar vraag niet hoe!

Crew change / offshore

Vervoer van medewerkers, ook op onverwachte momenten

Global Aviation zorgt er voor dat uw medewerkers direct naar de dichtstbijzijnde luchthaven vliegen. Indien gewenst worden ze vervolgens per helikopter doorgevlogen. Het kan gaan om een gewone crewchange, maar ook bijvoorbeeld om evacuatie van uw medewerkers in een risicovol gebied, vanwege oorlogsdreiging of een natuurramp. Global Aviation is 24/7 – wereldwijd – bereikbaar, dus ook als er snelheid is geboden. Hiervoor kunnen vliegtuigen en helikopters op stand-by basis voor u worden afgeblokt om per direct, op afroep, te vertrekken.

contact_met_global_aviation

Werledkaart-Global-Aviation

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar;

+31 - 88 888 6 111