Select your language:

"Alles prima verlopen en een perfecte service.
Bedankt voor de goede zorgen."

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Zakenreizen per privéjet

Moet u voor een belangrijk werkoverleg naar het buitenland? Of bent u op vakantie en moet u voor een spoedvergadering direct terug vliegen? Dan staat ons team voor u klaar om snel te schakelen en uw zakenreis per privéjet tot in de puntjes te verzorgen. Onze toestellen staan in de regio, maar wij hebben een netwerk van toestellen die wereldwijd gestationeerd staan. Ons motto is dan ook: wherever, whenever.  

Zo regelen wij snel een vliegtuig en denken we aan alles wat geregeld moet worden voor, tijdens en na uw vlucht. Bespaar tijd en reis flexibel terwijl u uitrust, nog wat werk afmaakt of vergadert tijdens uw comfortabele privévlucht. Dát zijn zakenreizen per privéjet van Global Aviation.

Privejet verhuur

Zakelijk reizen per privéjet voor comfort en flexibiliteit

Uw zakenreizen per privéjet verlopen vlekkeloos, zelfs als uw vergadering eerder eindigt dan gepland, of erger nog, flink uitloopt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het halen van uw volgende vlucht, want wij staan klaar om u naar uw volgende bestemming te brengen. Eén telefoontje naar de piloot en de vertrektijd wordt aangepast. Geniet van een smakelijk hapje en een verfrissend drankje of zelfs een uitgebreidere maaltijd als de situatie daar om vraagt. Met onze zakelijke privéjet reist u in complete luxe en comfort van en naar zo’n 2000 (regionale) luchthavens verspreid over heel Europa.

Op de luchthaven staat een auto met chauffeur voor u klaar om u direct naar uw bestemming te brengen. Mocht het nodig zijn kunnen we zelfs een privé helikopter regelen. Al meer dan 25 jaar zorgt Global Aviation voor al uw reisbehoeften!

De voordelen van zakenreizen per privéjet

Na een zakenreis per privéjet op vrijdagmiddag weer thuis komen, uitgerust en voldaan, klaar voor een weekend met uw gezin. Dat is werkelijk onbetaalbaar! Met een vast lijndienstschema zou uw weekend waarschijnlijk in beslag zijn genomen, samen met uw stemming. Drie afspraken op één dag, naadloos gepland, flexibel aangepast aan eventuele last-minute veranderingen, zonder verplichte overnachtingen. Global Aviation maakt al het ondenkbare mogelijk! En dat met een persoonlijke service waarbij we ons uiterste best doen om aan al uw wensen te voldoen.

prive-jet verhuur
prive-jet verhuur

Zakenreizen per privéjet moeten comfortabel en efficiënt zijn

‘Time is money’; een belegen, maar nog immer actueel gezegde. De zakenwereld gedijt hierop, en dan is efficiënt en comfortabel zakelijk reizen, in een wereld die steeds ‘kleiner’ wordt, geen onbelangrijke factor in het geheel.

Fout: Contact formulier niet gevonden.