Select your language: nlen

Prachtige reizen per privéjet winter / voorjaar 2020

Global Aviation biedt samen met haar partners prachtige reizen aan naar diverse bestemmingen met uiteraard het vervoer per privéjet.

Wilt u eens wat anders dan een standaard 5* hotel In St. Moritz, dan hebben wij de meest uiteenlopende reizen voor u.

Winter in Noorwegen (noorderlicht, hondensledetocht, walvis spotten)Blog 1

Houdt u niet van wintersport dan hebben wij een prachtige reis naar het noorderlicht in Noorwegen in combinatie met een hondensledetocht, sneeuwscootertocht en gaat u op een speciale boot walvissen spotten.

Dag 1    U vliegt met uw privéjet vanaf de luchthaven van uw keuze naar Tromso en reist samen met de gastvrouw naar het winterresort Malangen Brygger waar u in een deluxe seaside cabin verblijft (3 slaapkamers, 2 balkons en uitzicht op het fjord).

Dag 2    Hondensledetocht en noorderlicht excursie. U maakt een drie uur durende tocht per hondenslee. Iedere persoon krijgt een eigen huskyteam en mag, indien gewenst, na instructie zelf de slee besturen. ’s Avonds maakt u een Noorderlichttocht.

Dag 3    U maakt een adembenemende sneeuwscootertocht door het bergachtige landschap van Malangen.

Dag 4    Uw privéjet vliegt u van Tromso naar Evenes. Bij aankomst reist u naar Svonoya Rorbuer waar u in de Robuer suite verblijft. U heeft uitzicht op de baai, zee en het lokale dorp. U gaat deze avond met een pBlog 2rivé gids op noorderlicht excursie.

Dag 5    Een privé walvistocht, een zeearend safari en / of een panorama excursie. De keuze is aan u.

Dag 6    Uw privéjet staat klaar om onder het genot van een mooie lunch huiswaarts te keren.

Reissom: vanaf € 10.625,- per persoon (op basis van 4 personen)