Select your language:

Global Aviation staat voor u klaar, 24/7!

Falcon 900 LX – intercontinentale privéjet met ultra-luxe living

Global Aviation biedt – exclusief – deze zeer luxe, wide body privéjet te huur aan. Met een bereik van 8800 km vliegt dit intercontinentale toestel non-stop naar bestemmingen als New York, de Seychellen en het Caribisch gebied.

Vakantie of zakenreis; met haar buitengewone luxe, service en comfort kunnen we, ook op lange vluchten, aan al uw wensen voldoen!

Buitengewone luxe

Het is de combinatie van kwaliteiten die dit toestel zo bijzonder maken. Een ‘Royal’ living met 8 zeer comfortabele stoelen in clubseating, die overgaat in een separaat slaapgedeelte met twee luxe sofa’s/bedden. Dag en nacht comfort, begeleid door een ultieme service. En er kan zelfs met 14 passagiers worden gevlogen.

Persoonlijk comfort

In totaal biedt dit prachtige toestel 6 slaapplaatsen, wat er voor zorgt dat u en uw passagiers – mede door het aparte slaapgedeelte – goed voorbereid en/of uitgerust op de (Trans-Atlantische) bestemming aankomen. Werken, rusten en/of genieten in optimaal comfort … gecombineerd met fulltime service on board.

falcon900-privejet-verhuur-XB8_4635

Service op grote hoogte

Bij zo’n heerlijke luxe hoort uiteraard een passende service. Zeer ervaren piloten en een vriendelijke stewardess bevestigen het gevoel dat u krijgt als u deze luxe privéjet binnen stapt. Uw favoriete drankje staat klaar en onnodig om te melden dat het u ook verder aan niets gaat ontbreken tijdens uw vlucht.

Culinair niets meer te wensen

De catering wordt uiteraard geheel naar uw wensen samengesteld. Zeker bij lange vluchten mag het u – ook culinair – aan niets ontbreken! Persoonlijke service, luxe en comfort zijn bij dit toestel inbegrepen, maar als u daarbij nog extra wensen hebt, zullen wij daar uiteraard gehoor aan geven. We hopen namelijk dat u bij aankomst al een beetje uitkijkt naar de eventuele terugvlucht.

De Falcon 900LX in detail

Registratie: OO-DOB
Motoren: 3
Range: 8.800 km
Passagiers: 14
Stoelen: 8
Divan: 2
Bedden: 6
Huisdieren: ja
Piloten: 2
Stewardess: 1
Bouwjaar: 2015
Catering: VIP

Fout: Contact formulier niet gevonden.